Βαρβαρότητα-Κτηνωδία: Ισραηλινό στρατιωτικό όχημα σέρνει σορό μαχητή της Χαμάς

1520

Το περιούσιο κράτος του Ισραήλ δεν θεωρεί ότι είναι άνθρωποι οι Παλαιστίνιοι αλλά κάτι αρκετά χειρότερο από ζώα! 

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media αποτυπώνει πολύ σκληρές εικόνες.

Στο βίντεο καταγράφεται ένα ισραηλινό στρατιωτικό όχημα να σέρνει σορό μαχητή της Χαμάς.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, αρκετοί φιλοισραηλινοί λογαριασμοί «πανηγυρίζουν» στα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλες πλατφόρμες, ενώ ο αναλυτής Τζο Τρούζμαν που αναπαράγει το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ (πρώην Twitter) αναφέρει ότι ο μαχητής αυτός σκοτώθηκε στην περιοχή Ζικίμ, κοντά στα σύνορα Ισραήλ και Γάζας.

Η ανάρτηση του αναλυτή Τζο Τρούζμαν:

Η Χαμάς καταγγέλλει, μέσω του δικτύου Quds News Network, τους «πανηγυρισμούς» των Ισραηλινών και φιλο-ισραηλινών χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους σκότωσαν έξω από τα τούνελ

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό ότι Ισραηλινοί στρατιώτες αντιμετώπισαν τους ενόπλους της Χαμάς καθώς έβγαιναν από τα τούνελ, σύμφωνα με ανάρτηση των IDF σε ανάρτηση στο Telegram.

Η ανάρτηση του ισραηλινού στρατού αναφέρει ότι στο παρελθόν ήταν το σημείο όπου «χιλιάδες κάτοικοι της Γάζας εισέρχονταν στο Ισραήλ για εργασία ή ιατρική περίθαλψη».

«Η Χαμάς κατασκεύασε σήραγγες κοντά στη διάβαση Ερέζ, ώστε να μπορεί να επιτίθεται στην ανθρωπιστική διάβαση και να βλάπτει όλους όσοι βρίσκονται στην περιοχή, Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους», υποστήριξε ο ισραηλινός στρατός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας