Τρελλό! Η Lagard επικαλείται μείωση του άνθρακα για την απόσυρση μετρητών!

1055

Όσο κι αν κάποιοι θα μιλήσουν για ”θεωρίες συνωμοσίας ”, όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι ενδείξεις πως η ”κλιματική αλλαγή” , δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο δούρειος ίππος της παγκόσμιας απολυταρχίας. Επιβάλλεται η αντίδραση των πολιτών πριν να είναι πολύ αργά! 

Η “κλιματική αλλαγή” χρησιμοποιείται ως άλλοθι για όλα τα σχέδια με τα οποία προσπαθούν να “αλυσσοδέσουν” τους πολίτες, να καταργήσουν κάθε ίχνος ελευθερίας των απλών ανθρώπων και να χειραγωγήσουν τις αντιδράσεις τους ενόψει πολιτικών έσχατης ένδειας των λαών και ειδικότερα φτωχοποίησης των λαών της Ευρώπης. Είναι σχιζοφρενικό ότι ακόμα και το σχέδιο για ολοκληρωτική ψηφιοποίηση του χρήματος μέσω των Τραπεζών επιχειρούν να το εμφανίσουν ως σχέδιο για τη μείωση του αποτυπώματος του άνθρακα! Αν δεν ξυπνήσουμε τα ύπουλα σχέδια θα μας μετατρέψουν σε σύγχρονους δούλους.

Κ.Λ

Συνδέουν μείωση άνθρακα με ψηφιοποίηση του χρήματος!!!

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι «θα αλλάξει το οικονομικό μας σύστημα λόγω της κλιματικής αλλαγής»!

Προανήγγειλε μάλιστα με έμμεσο τρόπο την απόσυρση των μετρητών «για να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα»!

Με λίγα λόγια θα δημιουργήσουν για το… καλό όλων ένα απολύτως ελεγχόμενο ψηφιακό οικονομικό σύστημα με πρόσχημα την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Όπως δήλωσε η ίδια η επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ

«Οι πλημμύρες οι ξηρασίες και οι πυρκαγιές πέρυσι, ήταν απλώς μια προεπισκόπηση του τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Ένα θερμότερο κλίμα και η απώλεια της φύσης, αλλάζουν την οικονομία και το οικονομικό μας σύστημα.

Στην ΕΚΤ, πρέπει να κατανοήσουμε αυτή την αλλαγή για την διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και, την εκπλήρωση της εντολής σταθερότητας στις τιμές.

Με το νέο σχέδιο “κλίματος και φύσης”, εστιάζουμε στα ακόλουθα τρία πράγματα: πρώτον στην πράσινη  μετάβαση, δεύτερον στον αυξανόμενο φυσικό  αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής και, τρίτον στους κινδύνους από την απώλεια της φύσης και της υποβάθμισής της.

Επίσης, θα εργαστούμε για την μείωση του αποτυπώματος άνθρακα σε όλα όσα κάνουμε, από τα τραπεζογραμμάτια, μέχρι τον τρόπο επιτήρησης των τραπεζών»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας