«Τρελίτσα» σε Κίεβο-Δύση: «Θα δεχτούμε μόνο παράδοση και αποστρατιωτικοποίησή Ρωσίας»!

6645
Θα δεχτούμε μόνο παράδοση και αποστρατιωτικοποίησή

Η Δύση που κρύβεται πίσω από το Κίεβο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει χάσει κάθε μέτρο και όριο για το τι μπορεί να γίνει και τι δεν μπορεί να γίνει.

Έτσι έχει πιέσει το Κίεβο να προχωρά σε συνεχείς ασυνάρτητες δηλώσεις όπως αυτή του Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Oleksiy Danilov ο οποίος όπως είπε «η Ουκρανία δεν θα είναι πλέον ικανοποιημένη με την «παράδοση» της Κριμαίας και του Ντονμπάς από τη Ρωσία, ούτε με τις αποζημιώσεις για την “εισβολή”» αλλά θα ζητήσουν την πλήρη παράδοση και αποστρατιωτικοποίηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας!

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για «ευχές» της κυβέρνησης Μπάιντεν, του βαθέως αμερικανικού κράτους και της βρετανικής κυβέρνησης δηλαδή των Αγγλοσαξόνων που αυτή την στιγμή έχουν επικρατήσει σε αυτό που ονομάζουμε δυτικό «μπλοκ»

Προφανώς, δεν ενοχλούνται να δείχνουν πλέον για ποιο λόγο προκάλεσαν αυτή την αιματοχυσία από την οποία κινδυνεύει όλος ο πλανήτης.

Στις ΗΠΑ τα παίζουν όλα για όλα για να μείνουν η μόνη παγκόσμια δύναμη στον κόσμο. Αν δεν τα καταφέρουν θα χωριστεί ο πλανήτης σε δύο «μπλοκ» και οι Αμερικανοί θα κυριαρχήσουν στο δυτικό, αλλά θα είναι αυτό που θέλουν: Πρώτοι.

Αυτό βέβαια θα είναι το καλό σενάριο. Το κακό σενάριο θα είναι να οδηγήσουν τον κόσμο σε μία παγκόσμια καταστροφή κάτι το οποίο φαντάζει απίθανο αλλά αν αναλογιστεί κάποιος πόσα «απίθανα» συνέβησαν τα τελευταία χρόνια μάλλον θα πρέπει να ανησυχεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας