Το Κίεβο το παίζει «τρελίτσα»: Ναι διαπραγματεύσεις με βάση σύνορα 1991!!!

1321
διαπραγματεύσεις με βάση σύνορα 1991

Η φωνή του Κίεβου είναι η Φωνή της Αμερικής ούτε καν μεταγλωττισμένη! Το μόνο που καταλαβαίνουν οι ΗΠΑ είναι η βαριά ήττα!

Το Κίεβο προχώρησε σε μια «πρόταση» η οποία ουσιαστικά δεν αφήνει κανένα περιθώρια στη Μόσχα όχι μόνο να την κάνει δεκτή αλλά ούτε καν να την ακούσει.

Όπως ανέφερε ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Oleksii Reznikov, το Κίεβο είναι «θετικό σε διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, αλλά στη βάση των συνόρων της 1ης Δεκεμβρίου του 1991. Οποιαδήποτε συζήτηση με την Μόσχα στα σύνορα πριν την 24η Φεβρουαρίου του 2022 απορρίπτεται».

Το παραπάνω πολύ απλά σημαίνει πως το Κίεβο απατάει την επιστροφή όχι μόνο όλων των εδαφών που έχει απολέσει από την 24η Φεβρουαρίου και μετά αλλά και της ίδιας της  Κριμαίας.

Φυσικά κάτι τέτοιο είναι απλά αδιανόητο για την Ρωσία. Κατά συνέπεια το Κίεβο ουσιαστικά λέει ότι ο πόλεμος συνεχίζεται χωρίς καμία ελπίδα διπλωματικού διεξόδου.

Από την ρωσική πλευρά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μόνο όταν ικανοποιηθούν τα ρωσικά αιτήματα, ενώ ο Σεργκέι Λαβρόφ είπε ότι όσο αυτές καθυστερούν τόσο πιο δύσκολη γίνεται η επίτευξη ειρηνικής λύσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας