Συνεχίζεται η δίκη της ντροπής του Π.Λαφαζάνη για πλειστηριασμούς-Τετάρτη 22/5-Ευελπίδων

659

Ακάθεκτοι κυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και οι παραφυάδες τους στη Βουλή και εκτός Βουλής , μαζί με την παραδομένη Δικαιοσύνη ,  συνεχίζουν αύριο Τετάρτη σε τέταρτη συνεδρίαση τη δίκη της ντροπής σε βάρος του Παν.Λαφαζάνη, της Μαρίας Αφοξενίδου, του Στ.Λεωτσάκου και 9 συναγωνιστών τους γιατί πήγαν να σώσουν από πλειστηριασμό σπίτια φτωχών οικογενειών με παιδιά.

Η Δίκη αυτή ακολουθεί προηγούμενη Δίκη ,  πάλι για το ίδιο θέμα , στην οποία ο Παν.Λαφαζάνης είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκισης (!) και εφ’ όσον υπάρξει νέα καταδίκη ο Παν.Λαφαζάνης θα πάει κατ’ ευθείαν στον Κορυδαλλό .

Κυβερνήσεις  ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την ηγεσία της αμαρτωλής δικαιοσύνης , έχουν ”κουκουλώσει” και ”κουκουλώνουν” μεγάλα εγκλήματα και οργιώδη σκάνδαλα. Όλοι οι μεγάλοι ένοχοι και συνένοχοι , τράπεζες και funds ,  ελεύθεροι συνεχίζουν τη ληστεία και μόνο ο Παν.Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του έχουν καταδικαστεί και θα πάνε φυλακή εφόσον καταδικαστούν εκ νέου στην τρέχουσα απαράδεκτη Δίκη. 

Όλοι , όλες καλούνται να σταθούν αλληλέγγυοι στους κατηγορουμένους  με την παρουσία τους στην Σχολή Ευελπίδων , Τετάρτη 22/5 , στις 8.30 και εντεύθεν , κτίριο 11, αίθουσα 202 

Κ.Μ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας