Το δήθεν “απομονωμένο” Ιράν και οι δυτικές ψευδαισθήσεις της “εικονικής πραγματικότητας”

687

Τεράστια η προσέλευση του κόσμου στο Ιράν, για την κηδεία του σύμφωνα με δυτικά ειωθότα, ”λαομίσητου χασάπη της Τεχεράνης”.  Πονάει η αλήθεια για την συνολική Δύση που χάνει μέρα με τη μέρα τη λάμψη της   

Π.Δ.

Σήμερα, μέρα της κηδείας του Ιρανού προέδρου Ραϊσί και των συνεργατών του που σκοτώθηκαν στη συντριβή του ελικοπτέρου, συμμετέχουν στο πένθος στο πλάι του Ιράν:

✔️ Το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού (2,5 δις) που ζει στις Μουσουλμανικές χώρες, έχοντας κηρύξει “μέρα πένθους και προσευχής”! 

✔️ Το 1/4 του παγκόσμιου πληθυσμού, των γειτονικών χωρών του Ιράν, που ζει από τον Ινδικό Ωκεανό έως τη Μεσόγειο Θάλασσα, (κάτω) σε χώρες που κήρυξαν επίσημα “πένθος” για τον Ιρανό Πρόεδρο Raisi!


Συγκεκριμένα:
•στο Ιράν – για 5 ημέρες.
•στη Συρία και τον Λίβανο – για 3 ημέρες.
•στο Τατζικιστάν – για 2 ημέρες.
•σε Ιράκ, Ινδία, Τουρκία, Πακιστάν – για 1 ημέρα.

✔️Επιπλέον στους παραπάνω, με δηλώσεις και εκδηλώσεις πένθους, συμπαρατάσσονται και είναι στο πλάι του Ιράν οι σύμμαχοι της Τεχεράνης, Κίνα/Ρωσία/χώρες των BRICS/ΛΔ Κορέας/αφρικανικές και λατινοαμερικανικές χώρες!

Όλοι μαζί, η μεγάλη πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού
απέναντι σε μια περιθωριακή μειοψηφία της “συλλογικής Δύσης”!

Η τελετή αποχαιρετισμού για τον Ιρανό Πρόεδρο Ιμπραχίμ Ραΐσι και τους άλλους που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του ελικοπτέρου είναι σε εξέλιξη στο Ταμπρίζ στο Μαυσωλείο Ιμάμ Ρεζά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας