«Σε γέννησα, θα σε σκοτώσω»!Αυτό είναι το μέλλον του Συντάγματος Αζόφ

541
Αυτό είναι το μέλλον του Συντάγματος Αζόφ

Ρώσοι ειδικοί εκτιμούν ότι οι εθνικιστές του Συντάγματος Αζόφ θα γυρίσουν να δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει… τις ΗΠΑ

Δύση δεν θα παραδεχτεί ποτέ το λάθος της στην τεχνητή καλλιέργεια των Ναζί στην Ουκρανία, λέει ο πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μάρκοφ. Αφορμή για τη συζήτηση για την τύχη των «Αζοφιτών» ήταν η ναζιστική συνομιλία στο Telegram που ανακάλυψε ο πρώην αντισυνταγματάρχης της SBU Βασίλι Προζόροφ.

Η συνομιλία, σύμφωνα με τον Προζόροφ, συγκεντρώνει εκπροσώπους των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ουκρανίας και άλλων κρατών. Ο κόσμος λέει πώς πολέμησαν στην Ουκρανία στο πλευρό των Ναζί. Ριζοσπάστες από όλο τον κόσμο αφήνουν τα μηνύματά τους σε αυτό το κανάλι Telegram.

«Πολλοί συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών, αναφέρουν ανοιχτά τη συμμετοχή τους σε εχθροπραξίες στο πλευρό των Ουκρανών εθνικιστών. Είναι οι εθνικιστές, όχι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Συγκεκριμένα, μιλάμε για το «Αζόφ» και τον «Δεξιό Τομέα». Η συνομιλία υποστηρίζει ακόμη και την εκστρατεία στρατολόγησης του συντάγματος», αναφέρει το RIA Novosti ο πρώην αντισυνταγματάρχης της SBU.

Μία από τις κύριες θέσεις, που επαναλαμβάνεται στην αλληλογραφία, είναι ότι το ουκρανικό εθνικό τάγμα δεν μάχεται ούτε για τον Ζελένσκι, ούτε για το ΝΑΤΟ, ούτε για την ΕΕ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, το “Αζόφ” είναι η ιδέα της νεοναζιστικής “αναβίωσης” της Ουκρανίας. Ταυτόχρονα, ο Προζόροφ επεσήμανε ότι οι μισθοφόροι δεν τα πάνε πολύ καλά, καθώς υπάρχουν αναφορές για έλλειψη νερού, πυρομαχικών και «προδοσία της ουκρανικής διοίκησης και του Ζελένσκι προσωπικά».

Ωστόσο, ο Σεργκέι Μάρκοφ, διευθυντής του Ινστιτούτου Πολιτικών Σπουδών, είναι σίγουρος ότι η Δύση και το καθεστώς του Κιέβου είναι απίθανο να παραδεχτούν ότι κάνουν ένα μοιραίο λάθος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί εσφαλμένα υποθέτουν ότι οι φασίστες στην Ουκρανία υπήρχαν και έλαβαν την υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης.

«Τίποτα σαν αυτό. Δεν υπάρχει περισσότερος φασισμός στην Ουκρανία από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αλλά ο φασισμός στην Ουκρανία είναι πολιτική τεχνολογία, που σχηματίστηκε από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Αυτοί είναι φασίστες σε μισθολόγιο», εξήγησε ο συνομιλητής του PolitExpert.

Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα, αυτή η ιδεολογία αναπτύχθηκε ειδικά για τον τρόμο εναντίον εκείνων που διαφωνούν με τη μετατροπή της Nezalezhnaya σε αντιρωσική. Το έργο το χρειάζονται οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία και προσλαμβάνονται άτομα για τη θέση του «τρομοκράτη» για να το υλοποιήσουν. Ο Μάρκοφ ονόμασε αυτή την τάση «μοντέρνα πολιτική τεχνολογία τρομοκρατία», η οποία έχει πελάτες και θέσεις εργασίας:

«Πώς μπορούν να είναι εναντίον του γεγονότος ότι οι υπάλληλοί τους, με τους μισθούς τους, κάνουν δουλειά σύμφωνα με τις παραγγελίες τους;»

Ενώ θα αμείβονται με μισθούς, θα υπακούουν στους δικούς τους δημιουργούς, είναι σίγουρος ο συνομιλητής. Ο Μάρκοφ υπενθύμισε τον διεθνή τρομοκράτη Οσάμα Μπιν Λάντεν, του οποίου οι δραστηριότητες ξέφυγαν από τον έλεγχο των πελατών. Ο συνομιλητής της δημοσίευσης είναι σίγουρος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μάθει το ιστορικό μάθημα και σε περίπτωση ανυπακοής του λαού των «Αζοφιτών», θα ενεργήσουν όπως ο Τάρας Μπούλμπα από την ομώνυμη ιστορία: «Σε γέννησα, θα σε σκοτώσω».

Αυτό συμβαίνει, πρόσθεσε ο Μάρκοφ, όταν αγοράζουν άγρια ​​ζώα για το διαμέρισμά τους, έναν λύκο, για παράδειγμα:

«Όλα είναι καλά, τότε δεν τον τάισαν και πεινασμένος σκότωσε τους ιδιοκτήτες. Αυτό μπορεί να συμβεί ξανά στην Ουκρανία. Όμως οι Αμερικανοί έχουν ήδη μάθει. Ως εκ τούτου, είτε θα τα χρησιμοποιούν ατελείωτα για τον προορισμό τους, είτε κάποια στιγμή θα πυροβολήσουν. Το Αζόφ δεν είναι μια συνηθισμένη τρομοκρατική οργάνωση, είναι μια οργάνωση που δημιουργήθηκε τεχνητά από στρατιωτικούς πολιτικούς στρατηγικούς για να σκοτώσουν Ρώσους».

Το Ουκρανικό Εθνικό Τάγμα δεν είναι ανεξάρτητη οργάνωση. Εάν χρειαστεί, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να επανεκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους τους για άλλα καθήκοντα, αλλά προς το παρόν, το Αζόφ θα εργαστεί εναντίον της Ρωσίας, κατέληξε η πηγή.

Θυμηθείτε ότι οι Ναζί εγκαταστάθηκαν μαζικά στις κατακόμβες Αζοφστάλ στη Μαριούπολη. Θα μπορούσαν να υπήρχαν ειδικοί από το ΝΑΤΟ και ξένοι μισθοφόροι στο εργοστάσιο. Ο πολιτικός επιστήμονας Βλαντιμίρ Καράσεφ παραδέχτηκε προηγουμένως ότι οι Ναζί κατάφεραν να «ξεφορτωθούν» τους αξιωματικούς της Συμμαχίας στις κατακόμβες.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών στη NA Ουκρανία, παραδόθηκαν τα ακόλουθα μέλη από το μεταλλουργικό εργοστάσιο Azovstal:

– Ο Αμερικανός στρατηγός Έρικ Όλσον,
– ο Βρετανός αντισυνταγματάρχης John Bailey
και τέσσερις στρατιωτικοί εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας