Πάμε για διπλές εκλογές τον Ιούνιο; Καταρρέει η επιρροή της ΝΔ!!

842

Δεν πρόλαβε να κλείσει χρόνος από τις πρόσφατες εκλογές και η κυβέρνηση βλέπει την επιρροή της να καταρρέει και να ακολουθεί ένα ακατάσχετο κατήφορο.

Ήδη η δημοσκοπική απήχηση της κυβέρνησης έχει πέσει κάτω από το 30% και όλα δείχνουν ότι τρέχει ολοταχώς για πτώση ,  σε πρώτη φάση , κάτω του 25%!!! Μιλάμε για ολική καταστροφή του νεοδημοκρατικού μυθεύματος,  αν συνυπολογίσουμε και ότι ως καταλληλότερος πρωθυπουργός θριαμβεύει, πλέον, ο ΚΑΝΕΝΑΣ.

Όλο και περισσότεροι και αρκετά έγκυροι κύκλοι της ΝΔ και του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος όχι μόνο βλέπουν με βαθιά ανησυχία αυτές τις δυσμενείς εξελίξεις αλλά και προβλέπουν ότι οι κατωφέρεια της ΝΔ όχι μόνο μπορεί να συνεχιστεί αλλά και θα κλιμακωθεί.

Στο πλαίσιο αυτό και για την συγκράτηση της δημοσκοπικής πτώσης , “σοβαρά” στελέχη του κυβερνητικού κόμματος φτάνουν στο σημείο να προτείνουν , στον ένα χρόνο από τον “θρίαμβο” των προηγούμενων εκλογών, διπλές εκλογές, εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, τον Ιούνιο.

Κι αυτό παρ’ ότι από τον κατήφορο της ΝΔ δεν επωφελούνται τα βασικά κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά κυρίως διαφαίνεται ένας κατακερματισμός του εκλογικού σώματος ,  ιδιαίτερα με τα μικρότερα κόμματα ,που μπήκαν για πρώτη φορά στη Βουλή,  μάλλον να καταβυθίζονται, παρά να κερδίζουν έδαφος.

Πρώτη φορά από την μεταπολίτευση η πολιτική τάξη της χώρας γνωρίζει τέτοια απαξίωση έως αποστροφή, οδηγώντας την πολιτική, οικονομική και εθνική πορεία στο ναδίρ και την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.

Αυτή είναι ώρα πολύ τολμηρών και ριζοσπαστικών απαντήσεων και  μιας νέας εκκίνησης για την πατρίδα μας.

Και αυτές οι απαντήσεις υπάρχουν, όπως υπάρχει και  η έντιμη, αξιόπιστη, φερέγγυα, τολμηρή και ικανή ηγεσία για να εφαρμόσει ένα αναγεννητικό ριζοσπαστικό πρόγραμμα.

Οι πολίτες, όμως, έχουν τη διάθεση να ενωθούν και να παλέψουν , πέρα  από πολιτικές προελεύσεις , για μία νέα αρχή στην πατρίδα μας ;

Κ.Μ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας