Οι Τρανσφόρμερς και το Φιλοθεάμων κοινό

1278

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΜΠΑΦΟ-ΠΑΣ.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ 17 ετών ΝΑ ΠΊΝΩ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ GREEK-HUANA.

Ψήφησαν αριστεροί και μεσαίοι να φύγει ο Πινόκιο ο εξτερμηνεητορ και να έρθει ο Μίστερ Μπιν, και τώρα ψηφίζουν να έρθει πάλι ο Πινόκιο …”με φόρα και..τρέλα…” Θεέ μου τι γνώση φυτικής γενετικής μπάφου έχουν αυτοί οι εξαρτημένοι ψηφοφόροι!!!
Ο κ. Τσίπρας επειδή αντιλήφθηκε ότι δεν πουλάει πια ως Πινόκιο αποφάσισε να γίνει Χάρι Πότερ εξαφανίζοντας τα προβλήματα!
και ταχυδακτυλουργός εικονικής πραγματικότητας!
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥ του ΕΑΜ (τελευταία παράσταση του αστέρα ΜΠΟΛΙΓΟΥΝΤ Τσίπρα).
ΝΑΙ ΜΕΝ ο Αρης Βελουχιώτης ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του αγώνα της Αντίστασης και από τους πρωταθλητές στην οργάνωση του αντάρτικου κινήματος…
ΟΜΩΣ Ο τρόπος ύπαρξης του κόσμου και της ιστορίας είναι συνθετικός και ολοποιητικός, η επιμέρους ΔΗΘΕΝ ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά μέθοδος προπαγάνδας και όχι τρόπος ύπαρξης του κόσμου ΣΗΜΕΡΑ. Μπορεί κάλλιστα να ενταχθεί στην προσπάθεια της οπορτουνιστικής προπαγάνδας που παίρνει δήθεν υπό την προστασία της τον Αρη από κάποιον που ήρθε σε ρήξη με τη θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού (δημοψήφισμα) πολιτεύματος προκειμένου να μας αλυσοδέσει στα μνημόνια στον English Law (Βλέπε Ρότσιλντ 1821) και να σύρει στα αυτόφορα με κατηγορία κακουργήματος όποιον αντιστέκεται στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας (βλέπε Λαφαζάνη).
Παραχαράκτης της Ιστορίας και των Συνειδήσεων της Ελπίδας και Προσδοκίας (κόστισε στη χώρα από 100 έως 200 δισεκατομμύρια ευρώ με την «περήφανη διαπραγμάτευση» Τσίπρα – Βαρουφάκη -Γιάνης με ένα Ν).
Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ, ο πρωθυπουργός του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά τον αύξησε και τώρα μας είπε πως στο μέλλον θα τον μειώσει. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου. Πράγματι στις 20 Αυγούστου έληξε η δανειακή σύμβαση, η χώρα όμως και σήμερα είναι εκτός αγορών, με τα επιτόκια στο δεκαετές ομόλογο να έχουν ξεπεράσει το 4,6%.
Οι μνημονιακές δεσμεύσεις, η αυστηρή λιτότητα, τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022, η υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας και ένα πλαίσιο αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής το οποίο εκτείνεται μέχρι το 2060.
Για τους σχεδόν 100 νεκρούς στο Ματι…κουβέντα! Για το Σκοπιανό…κουβέντα! Για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου…κουβέντα! Για τα δισεκατομμύρια που χρωστά το Κράτος στους ιδιώτες ούτε μια λέξη!
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ…ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ…ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΑΡΟ…
(Μαρίνα διόρθωνε)!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας