Ο Τσίπρας έτοιμος για “πάση θυσία” συμμετοχή σε μετεκλογική κυβέρνηση

1574

Μετά την εμφάνιση “ξέπλυμα” του Χρ. Σπίρτζη στον Sky, ακολουθεί το “πλυντήριο” του MEGA με συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα.

Η Διαπλοκή ποτέ δεν άδειασε τον Αλ. Τσίπρα. Ήταν πάντα κοντά του από τότε που υπέστει μνημονιακή μετάλλαξη. Τον είχε έκτοτε σταθερά υπό την προστασία της, αφού ποτέ ο Αλ. Τσίπρας, ακόμα και αν οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες έδειχναν επιδεικτικά την εύνοια τους στον Κυρ. Μητσοτάκη, δεν ένοιωσε να τον εγκαταλείπουν.

Τελευταία φάιενται ότι πάει να ξανά γίνει ο “μικρός ήρωας” των διαπλεκομένων με μια μεγάλη κεντροδεξιά στροφή, στην οποία ο Αντώναρος πάει να αναδειχθεί σε κεντρικό πολιτικό πρόσωπο! Εκεί καταντήσαμε!

Τώρα ο Αλ. Τσίπρας, μπροστά στη Μητσοτακική κατάρρευση, πιστεύει ότι ήρθε ξανά η ώρα του! Φόρεσε τα “καλά” του, απέβαλε σχεδόν τον “λαϊκισμό” και την ανεξέλεγκτη τζάμπα “παροχολογία” και δίνει άριστες γονυκλινείς εξετάσεις στους ξένους κηδεμόνες της ελληνικής αποικίας και τους εγχώριους ολιγάρχες φαταούλες της αρπαχτής.

Άλλωστε ο Αλ. Τσίπρας προετοίμασε το έδαφος για όλα τούτα αποβάλλοντας συν τοις άλλοις τον “αθυρόστομο υβριστή” Παύλο Πολάκη από τα ψηφοδέλτια του Σύριζα όχι μόνο για το ύφος τού τελευταίου αλλά και για την αιχμηρή ουσία κάποιον θέσεών του που χάλαγαν την “σούπα” της συναίνεσης.

Ο Αλ. Τσίπρας δεν ζητάει πολλά από τους αρχιερείς του χρήματος και της διαπλοκής. Θα προτιμούσε φυσικά την πρώτη θέση στις εκλογές και την πρωθυπουργία, έστω και αν η αποχή κτυπούσε ταβάνι με 50-60%! Συμβιβάζεται όμως και με κάτι λιγότερο, αρκεί να του εξασφάλιζε μια αξιοπρεπή θέση σε συγκυβέρνηση ακόμα και με την επάρατη ΝΔ. Κι αυτό γιατί ξέρει καλά ο Αλ. Τσίπρας ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλη μια θητεία εκτός εξουσίας. Και δεν το μπορεί γιατί θα τον κατασπαράξουν τα άγρια τρωκτικά του κόμματος του που διψάνε για καρέκλες και τα λάφυρά που αυτές οι καρέκλες αποδίδουν.

Ξεκίνησε, λοιπόν, ο Αλ. Τσίπρας να φιλάει κατουρημένες ποδιές και να κάνει, για μια κυβερνητική θέση στον ήλιο, αυτό που έμαθε καλά: αμέτρητες νέες κωλοτούμπες, θλιβερές παραστάσεις ως κλόουν και εξετάσεις απέραντης δουλοφροσύνης μπροστά στους “αφανείς” και αιμοδιψείς πραγματικούς εξουσιαστές αυτού του τόπου, που επιθυμούν ακόμα περισσότερο αίμα για να καταπραΰνουν λίγο την ακόρεστη απληστία τους.

Άρης Δημητρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας