Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Γενικό Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιο Γεωργόπουλο

2982

”Μάζεψε τώρα τα πράγματα σου” ! Κύκλοι της Κουμουνδούρου αποδίδουν την απόλυση στους ”χειρισμούς” του  Θ.Γεωργόπουλου στη δανειοδότηση από μέρους του Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος, ο οποίος αποτελούσε συνεργάτη της Κουμουνδούρου τα τελευταία τρισήμιση χρόνια, είναι πλέον εκτός ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες, καθώς διαδέχθηκε στη θέση τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη.

Ο κ. Γεωργόπουλος επελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Κατά πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να επιθυμεί να προχωρήσει άμεσα σε διαρθρωτικές αλλαγές, εντός του κόμματος. Για το λόγο αυτό, στον κ. Γεωργόπουλο ανακοινώθηκε σήμερα η διακοπή της συνεργασίας τους, μολονότι δεν ήταν κοινό μυστικό πως το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις τους είχαν επιδεινωθεί.

Το κλίμα, πάντως, βάρυνε και η υπόθεση της δανειοδότησης των κομματικών ΜΜΕ από τον Προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν επείγουσες ανάγκες, όπως η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων, λόγω της καθυστέρησης της κρατικής επιχορήγησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας