Νέο πραξικόπημα Κασσελάκη-Αναβάλλει αυθαίρετα το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την Άνοιξη!

1249

Η υποτιθέμενη “εσωτερική αντιπολίτευση” προς το νέο ΣΥΡΙΖΑ “Τσίπρα”-Κασσελάκη (Αχτσιόγλου, Φίλης, Τσακαλώτος κλπ) δεν δέχεται να αναλάβει καμμιά θέση ευθύνης και κανένα αξίωμα στον ΣΥΡΙΖΑ με Πρόεδρο τον Κασσελάκη! Κι όμως αυτή η λεγόμενη αντιπολίτευση νομιμοποίησε τις διαδικασίες και την φαρσοκωμωδία ψηφοφορίας για την εκλογή του. Μάλιστα δέχθηκε να ψηφιστεί πακέτο η δυνατότητα όλων των ενδιαφερομένων να είναι υποψήφιοι. Τραγικά απαράδεκτα πράγματα που εκθέτουν σήμερα την στάση μη ανάληψης κομματικών αξιωμάτων.

Αναβάλλεται το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και από το Νοέμβριο μετατίθεται για τον Μάρτιο πριν το Πάσχα.

Σε ό,τι αφορά την εσωτερική αντιπολίτευση, δηλαδή την “ανομοιογενή παράταξη” Αχτσιογλου-Τσακαλώτου-Φίλη κ.λ.π., αυτοί δηλώνουν ότι «δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε οποιοδήποτε σημείο με τα οργανωτικά του κόμματος» κάτι που τόνισε και η Έφη Αχτσιόγλου στην σημερινή συνάντηση της με τον Σ.Κασσελάκη στην Βουλή.

Όμως ο Σ.Κασσελάκης προειδοποιεί ότι η αμφισβήτηση του δεν θα γίνει ανεκτή καθώς προσβάλει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου  Δώρα Αυγέρη κάνοντας έμμεση αναφορά στις νέες δηλώσεις του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη, δήλωσε ότι «αντί να απαντώ και να τοποθετούμαι για όσα διαπράττει η κυβέρνηση πρέπει να ασχολούμαι με δηλώσεις κάποιων κομματικών στελεχών κατά του Σ.Κασσελάκη, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Οι δύο πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί ο Σ.Κασσελάκης είναι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ε.Αποστολάκης και ο βουλευτής Χανίων Π.Πολάκης ενώ την αμέριστη στήριξη θα έχει και από τον παραμένοντα πρόεδρο στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζουν από το περιβάλλον του Κασσελάκη, μέχρι να γίνει το συνέδριο την ερχόμενη άνοιξη όλα θα έχουν αλλάξει στον ΣΥΡΙΖΑ και η νέα του μορφή θα μοιάζει περισσότερο με “κεντρώο κόμμα” και ο στόχος θα είναι πλέον η επιστροφή στην εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας