Νεκρός ο γιος του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χεζμπολάχ

790

– Το βράδυ της Τετάρτης μαζί με άλλους 4 μαχητές της Χεζμπολάχ, σκοτώθηκε από πυρά του
σιωνιστικού στρατού κατοχής ο Αμπάς Μοχάμεντ Ραάντ, γιος του Μοχάμεντ Ραάντ, επικεφαλής της  προσκείμενης στη Χεζμπολάχ κοινοβουλευτικής ομάδας “Αφοσίωση στην αντίσταση”.
Οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι οι μάρτυρες πηγαίνουν κατευθείαν στον παράδεισο.
Όταν ο πατέρας του νεαρού μαχητή και βουλευτής, Μοχάμεντ Ραάντ παρέλαβε το σώμα του νεκρού γιού του, δήλωσε χαμογελαστός: “Ακολούθησε το δρόμο μέχρι το τέλος. Το μόνο παράπονο που έχω απέναντί
του είναι ότι προηγήθηκε από εμένα. Με προσπέρασε. Είθε ο Θεός να τον δεχτεί και να φωτίσει το πρόσωπό του.”
– Θυμίζουμε ότι μετά τη δολοφονία του επικεφαλής των φρουρών της επανάστασης του Ιράν στρατηγού Σουλεϊμανί (ομοϊδεάτι του Ραάντ), ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ σαγιέντ Χασάν Νασράλα είχε δηλώσει ότι σε παλιότερη συζήτησή τους ο Νασράλα είχε προειδοποιήσει το Σουλεϊμανί να προσέχει γιατί οι εχθροί τους θα προσπαθήσουν να τον σκοτώσουν. Η απάντηση του Σουλεϊμανί, σύμφωνα με το
Νασράλα, ήταν “Μακάρι να γίνει έτσι. Σου ζητάω να προσεύχεσαι γι αυτό.”
– Στις 5 Νοεμβρίου, ένα drone του κατοχικού σιωνιστικού στρατού έπληξε ένα αυτοκίνητο στο Νότιο
Λίβανο στο οποίο επέβαιναν πέντ γυναίκες: Τρία κοριτσάκια, η μητέρα τους και η γιαγιά τους. Τα κοριτσάκια και η γιαγιά σκοτώθηκαν, η μητέρα είχε την ατυχία να επιζήσει και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Σε συνέντευξη που έδωσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου, η μητέρα, Χούντα Χιτζάζι, δήλωσε χαμογελώντας, μεταξύ άλλων:
“Η λέξη φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας.”
“Στον εχθρό λέωΣ Με σκοτώσατε στη γή μου. Θα σας σκοτώσω κι εγώ στη γη μου…. Τη γη μου που
κλέψατε…. Τη γη της Παλαιστίνης… στην αλ Κούντς, όπου θα προσευχηθούμε. ”
– Ας μου επιτραπεί μία προσωπική σημείωση: Πριν από χρόνια διάβασα ότι σε επίθεση αυτοκτονίας σε νάϊτ-κλαμπ του σιωνιστικού ψευδοκράτους, μία νεαρή Παλαιστίνια σκοτώθηκε, παίρνοντας μαζί της περί
τους 17 εποίκους.. Το επώνυμό της ήταν το ίδιο με ενός φίλου Παλαιστίνιου, πολιτικού πρόσφυγα, που ζούσε στην Αθήνα. Μετά τη δουλειά μου τον επισκέφτηκα ανήσυχος. Μόλις με είδε δάκρυσε και μου είπε ότι ήταν “η ξαδελφούλα του”.

Μόλις το έμαθε, πηρε τηλέφωνο τους γονείς της κοπέλας. “Αντί να τους
παρηγορώ εγώ, παρηγόρησαν αυτοί εμένα., λέγοντάς μου ότι δεν είναι μέρα πένθους αλλά γιορτής”. Ο ίδιος σε άλλη περίπτωση μου είχε πει ότι η μητέρα του τον έβριζε που έφυγε, λέγοντάς του “Εμείς κάνουμε πολλά παιδιά για να πολεμήσουν για την πατρίδα μας και εσύ σηκώθηκες και έφυγες”.
Ένας τέτοιος λαός δε γίνεται να ηττηθεί. Ή θα σκοτωθούν μέχρι ενός, ή θα στεφθούν, στο τέλος,από τη Νίκη.
Σημείωση:
Ο γιός του χασάπη της Παλαιστίνης Νετανιάχου ζεί στη Φλόριντα και από εκεί εξαπολύει μύδρους ενάντια στους πολιτικούς αντίπαλους του πατέρα του. Εκ του ασφαλούς. Μη γίνει καμιά στραβή και χαθεί η φύτρα.

Αλφόνσος Πάγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας