Ν.Μεντβέντεφ:Πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς στους ψυχωτικούς του Κιέβου θα επισπεύσουν παγκόσμιο πόλεμο

1486
Ν.Μεντβέντεφ:Πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε την πιθανή παράδοση πυραύλων εκτεταμένης εμβέλειας MLRS στο Κίεβο τον ταχύτερο τρόπο κλιμάκωσης της σύγκρουσης και την επίσπευση του Γ’ Παγκόσμιου πολέμου.

«Ο γρηγορότερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία στις μη αναστρέψιμες συνέπειες ενός παγκόσμιου πολέμου είναι να εφοδιαστούν οι ψυχωτικοί στο Κίεβο με MLRS μεγάλης εμβέλειας» ανέφερε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram, αναφερόμενος στο Πυραυλικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης.

«Οι ηλικιωμένοι ηγέτες της περιφερειακής επιτροπής της Ουάσιγκτον και οι πρωτοεμφανιζόμενοι από το ΝΑΤΟ θα πρέπει τουλάχιστον περιστασιακά να ενεργοποιούν τον μαλακωμένο εγκέφαλό τους» δήλωσε στην συνέχεια.

«Και επιπλέον. Η θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η νίκη της Ρωσίας θα σήμαινε την ήττα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αποτελεί άμεση επιβεβαίωση από το μπλοκ της συμμετοχής της στον πόλεμο κατά της χώρας μας.

Όπως λένε – όχι από ένα μεγάλο μυαλό, αλλά από μια καθαρή καρδιά (μαθαίνεις την αλήθεια). Ο τίμιος Νορβηγός τελικά το παραδέχτηκε» σχολίασε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας.

Ο Μεντβέντεφ συμβούλεψε την ηγεσία του ΝΑΤΟ και το αμερικανικό κατεστημένο να σκεφτούν λογικά και να αξιολογήσουν τους υπαρξιακούς κινδύνους.

Προφανώς ο Ν.Μεντβέντεφ αναφέρεται στο αίτημα του Κιέβου για παραδώσεις πυραύλων ATACMS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας