Μεγάλη επίθεση της ISIS σε εξέλιξη στο Νταγκεστάν

923

Είναι πράγματι εντυπωσιακό ! Το ISIS  αγνοεί την σφαγή ομόθρησκων μουσουλμάνων στην Παλαιστίνη, απαξιεί να ασχοληθεί με τους σφαγείς του Ισραήλ και επιτίθεται σε ρωσικούς στόχους, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην συνολική Δύση. Εξαιρετικό παραμυθάκι η δράση του ISIS αλλά…..δεν έχει δράκο

Π.Δ.

Μεγάλη επίθεση της τρομοκρατικής εξτρεμιστικής μουσουλμανικής οργάνωσης της ISIS βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως έχουμε ήδη ενημερώσει νωρίτερα  στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν, η οποία ανήκει διοικητικά στην Ρωσία. 

Η ISIS η οποία εκτός από την βαρβαρότητά της  είναι γνωστή και για τις επιλεγμένες επιθέσεις που πραγματοποιεί, πότε τις πραγματοποιεί και εναντίον  ποίων,  επιτέθηκε σε δύο πόλεις του Νταγκεστάν στο Ντέρμπεντ, και την πρωτεύουσα  Μαχατσκαλά, στοχεύοντας αστυνομικά τμήματα, ορθόδοξους ναούς και συναγωγές.

 

 

 

Η συναγωγή στο Ντέρμπεντ, έχει τυλιχθεί στις φλόγες, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.  Ένας αστυνομικός, ένας ιερέας και ένας φύλακας της συναγωγής σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τη συναγωγή στο Ντέρμπεντ να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν και στην πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν, Μαχατσκαλά.

Δύο από τους δράστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς, ανέφερε το Baza Telegram. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι μια ορθόδοξη εκκλησία στην ίδια περιοχή δέχτηκε επίθεση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πυροβολισμοί σημειώθηκαν και σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Νέοι πυροβολισμοί σημειώνονται και αυτή την ώρα

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας