Λαφαζάνης(ΔΗ.Κ.Ε.Α)-Κοτσαϊλίδης (ΠΑ.ΚΙ.Ε.Φ) στα μνημεία πεσόντων Ρώσων στη Μέρα-Νίκης (9-Μαϊου), Αθήνα-Θες/κη.

1880

Αντιπροσωπεία του ΔΗ.Κ.Ε.Α από τους Παν. Λαφαζάνη, Διον. Φλαμιάτο, Περικλή Δανόπουλο, Τάσο Καραγιώργο απέτισε φόρο τιμής στην Καλλιθέα εκ μέρους των συνεργαζόμενων Κινημάτων του ΔΗ.Κ.Ε.Α (Δημοκρατικό κίνημα εθνικής Απελευθέρωσης) και του ΠΑ.ΚΙ.Ε.Φ (Πανελλήνιου Κινήματος Ελληνορωσικής Φιλίας) στο μνημείο των πεσόντων Ρώσων στρατιωτών (Λεωφ. Συγγρού) τη ΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ (9-Μαΐου) κατά του Ναζισμού και συμμετείχαν στην εκδήλωση προς τιμήν αυτής της επετείου, η οποία επέτειος αποκτά φέτος μια ιδιαίτερη επικαιρότητα, όπου η Ρωσία δίνει ένα άνισο σκληρό πόλεμο στην Ουκρανία με όλο το ΝΑΤΟ και τις ελίτ της Δύσης για την απελευθέρωση όλης της ανθρωπότητας από την Αμερικανοβρετανική νεοαποικιοκρατία.

Στη συνέχεια ο Παν. Λαφαζάνης μετέβη στο Μενίδι όπου παρέστη στο μνημόσυνο που τελέστηκε στο ναό της Παναγίας της Σουμελά στη μνήμη των πεσόντων στον αντιναζιστικό πόλεμο (βλ. φωτό  Λαφαζάνη, Τουρκοβασίλη με τον Πρωτοπρεσβύτερο Γρηγόριο Πιγκάλοβ)

Χθές επίσης στη Θεσσαλονίκη στο μνημείο των Ρώσων πεσόντων που βρίσκεται στα συμμαχικά μνήματα του Ζέιτενλικ κατέθεσε στεφάνι ο Πρόεδρος του ΠΑΚΙΕΦ εκ μέρους των δυο συνεργαζόμενων κομμάτων ΔΗΚΕΑ και ΠΑΚΙΕΦ (www.pakief.gr) στο πλαίσιο της τελετής 78 χρόνια από τη Νίκη στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας