Κρεμλίνο σε αξιωματούχους: «Μην χρησιμοποιείτε iPhone-Σας παρακολουθούν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ»

915

Τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Kommersant»

Σύμφωνα με ρωσική εφημερίδα, το Κρεμλίνο έδωσε εντολή στους αξιωματούχους της ρωσικής κυβέρνησης να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα iPhone της Apple καθώς διαπιστώθηκε ότι παρακολουθούνται από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών!

Όπως γράφει η οικονομική εφημερίδα «Kommersant», στο πλαίσιο σεμιναρίου για αξιωματούχους που ασχολούνται με την εσωτερική πολιτική, ο Σεργκέι Κιριγιένκο, πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης, τους κάλεσε να αλλάξουν τις τηλεφωνικές συσκευές τους έως την 1η Απριλίου.

«Τελείωσαν όλα για το iPhone: ή πετάξτε το ή δώστε το στα παιδιά», αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλούμενο έναν εκ των συμμετεχόντων στη συνάντηση. «Όλοι θα πρέπει να το κάνουν μέσα στον Μάρτιο».

Το Κρεμλίνο μπορεί να παρέχει άλλες συσκευές με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα για να αντικαταστήσουν τα iPhone, πρόσθεσε η ρωσική εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ωστόσο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ υποστήριξε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το σχετικό δημοσίευμα πρόσθεσε όμως ότι τα smartphones δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επίσημα θέματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας