Ιταλία: Γιουχάρουν τον πρώην υπουργό “υγείας” όπου εμφανιστεί: “Δολοφόνε”!!!

1395

Σε βίντεο που κυκλοφορούν στο X (πρώην Τουίτερ), φαίνεται ο πρώην υπουργός “υγείας” Roberto Speranza, να προστατεύεται από αστυνομική φρουρά ενώ όπου πηγαίνει ο κόσμος τον ακολουθεί και του φωνάζει “assassino” (δολοφόνε). Ο Speranza, που είχε πάρει μέτρα για να υποχρεώσει τους Ιταλούς να υποστούν τα πειραματικά σκευάσματα γονιδιακής θεραπείας που προωθήθηκαν σαν “εμβόλια”, θεωρείται από τους πολίτες συνυπεύθυνος για τους θανάτους που προκλήθηκαν από τα σκευάσματα αυτά στη γειτονική χώρα.

https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1779099581738848569

 

Οι σχολιαστές των βίντεο λένε ότι ο Ιταλός ομόλογος του Αδώνιδος (που όπως σωστά είχε παρατηρήσει ο Πανούσης, ομοιοκαταληκτεί με το “όνειδος”) θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του υποχρεωμένος να μπαινοβγαίνει από την πίσω πόρτα του σπιτιού του, με μόνιμη αστυνομική προστασία, ενώ άλλοι εκφράζουν την πεποίθηση ότι τελικά θα καταλήξει στη φυλακή.

Σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια που δείχνουν ότι τόσο οι κατασκευάστριες εταιρείες των σκευασμάτων όσο και οι ελεγκτικές αρχές γνώριζαν από πολύ νωρίς τις τρομερές παρενέργειες των σκευασμάτων, τις οποίες απέκρυψαν και λογόκριναν για να επιτύχουν οι εκστρατείες “εμβολιασμού”.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι ενέργειες της Φον Ντερ Λάγιεν  την κρίσιμη περίοδο καθώς και οι συμφωνίες που συνήψε με τις φαρμακευτικές εταιρείες βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση με σοβαρές υπόνοιες για τεράστιας κλίμακας διαφθορά. Οι σχετικές εισαγγελικές έρευνες δυσχεραίνονται από το γεγονός ότι η υποψήφια για δεύτερη θητεία στην προεδρία της κομισιόν φρόντισε να καταστρέψει τα σχετικά στοιχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας