Η Β.Κορέα στέλνει χιλιάδες στρατού στην Ουκρανία-Αν είναι αλήθεια αλλάζουν όλα!!!

1579

Β.Όρμπαν: «Η ΕΕ σχεδιάζει να στείλει “ειρηνευτική δύναμη” στην Ουκρανία» – Οι αναφορές συμφωνίας όπλων για τρόφιμα μεταξύ Ρωσίας-Β.Κορέας

Η Βόρειος Κορέα προχωράει σε μία κίνηση που θα αλλάξει άρδην το τοπίο της ουκρανικής σύγκρουσης καθώς θα στείλει στην Ουκρανία εκατοντάδες χιλιάδες «εθελοντές» για να πολεμήσουν στο πλευρό των Ρώσων και να «συμπληρώσουν» τις αμυντικές και επιθετικές διατάξεις των δυνάμεών τους, όπως αναφέρουν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε αντιδιαστολή με την αποκάλυψη του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν ο οποίος είπε πως η ΕΕ ετοιμάζεται να στείλει «ειρηνευτική δύναμη» στην Ουκρανία.

Η Ρωσία μέχρι σήμερα πολεμούσε μόνη της έναντι περίπου 40 χωρών οι οποίες στέλνουν συνεχώς πυρομαχικά και τεράστιες ποσότητες δυτικών οπλικών συστημάτων (αλλά και σοβιετικών) και η σύγκρουση είχε καταστεί άνιση για την Μόσχα παρά το γεγονός ότι ακόμα κατάφερνε να διαχειριστεί υπέρ της τον πόλεμο.

Μαζί όμως με τα οπλικά συστήματα έχει αποδειχτεί πως οι Δυτικοί με την μέθοδο του «μισθοφόρου» έστειλαν πολλές χιλιάδες άνδρες στα μέτωπα της Ουκρανίας, πολλοί από αυτούς ήταν στρατιωτικοί που υπέγραψαν παραιτήσεις πριν μεταβούν στο ουκρανικό έδαφος (για να μην υπάρχει επίσημη εμπλοκή των κυβερνήσεών τους).

Η Β.Κορέα πήρε την απόφαση να «ισοφαρίσει» το αριθμητικό πλεονέκτημα των Δυτικών και αποστέλλει και η ίδια χιλιάδες ανδρών με την μέθοδο του «εθελοντή».

Αξίζει να σημειωθεί πως Ρώσοι (Σοβιετικοί τότε) και Κινέζοι είχαν μεταβεί στο μέτωπο της Κορέας το 1950 και είχαν πολεμήσει και αυτοί κατά χιλιάδες ως… «εθελοντές» κατά των Αμερικανών και όλων των Δυτικών (ανάμεσά τους και των Ελλήνων).

Κάτι που οι Σοβιετικοί επανέλαβαν και στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Oι Ρώσοι ετοιμάζουν νέα επιστράτευση για την Ουκρανία που μπορεί να αγγίξει τις 400.000.

Την ίδια στιγμή στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Ρωσία αναζητά ξανά όπλα στη Βόρεια Κορέα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, συνάπτοντας συμφωνία πως ως αντάλλαγμα θα παρείχε στην Πιονγκγιάνγκ τα απαραίτητα τρόφιμα, δήλωσε πως έχει στη διάθεσή του ο Λευκός Οίκος, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ και ειδικότερα to Associated Press.

«Στο πλαίσιο αυτής της προτεινόμενης συμφωνίας, η Ρωσία θα λάβει πάνω από δύο δωδεκάδες είδη όπλων και πυρομαχικών από την Πιονγκγιάνγκ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, χθες Πέμπτη.

«Κατανοούμε επίσης ότι η Ρωσία επιδιώκει να στείλει μια αντιπροσωπεία στη Βόρεια Κορέα και ότι η Ρωσία προσφέρει στη Βόρεια Κορέα τρόφιμα σε αντάλλαγμα για πυρομαχικά» πρόσθεσε.

Νωρίτερα την Πέμπτη, το Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων του Υπουργείου Οικονομικών επέβαλλε κυρώσεις εναντίον ενός Σλοβάκου υπηκόου, του Άσοτ Μκρτίτσεφ, ισχυριζόμενο ότι προσπάθησε να διευκολύνει τη σύναψη συμφωνιών μεταξύ Ρωσίας και Βόρειας Κορέας για όπλα.

Σημειώνεται ότι σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το euroweeklynews.com ο Αυστριακός συνταγματάρχης Markus Reisner σε ερώτηση δημοσιογράφου, ποιος θα χειρίζεται τα εξελιγμένα δυτικά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στην Ουκρανία και να θα μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες εξήγησε με απλά λόγια πως «δεν χρειάζεται να στείλουμε στρατιώτες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, απλά βγάζω την στολή μου υπογράφω ένα συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας και πάω στην Ουκρανία καθώς δεν είμαι πλέον μέλος των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων αλλά ένας μισθοφόρος».

Ο Αυστριακός συνταγματάρχης με λίγα λόγια εξήγησε πόσο εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί μία ΝΑΤΟϊκή δύναμη για την Ουκρανία.

Οι στρατιώτες υπογράφουν παραίτηση από τους Στρατούς τους και εν συνεχεία υπογράφουν ως μισθοφόροι σε κάποια εταιρεία για να μην υπάρχει επίσημη εμπλοκή των κυβερνήσεών τους.

Πάντως είναι πολύ πιθανό πέραν της Βόρειας Κορέας να στείλουν κι άλλοι «εθελοντές» στο πλευρό των Ρώσων και ο νοών  νοείτω…

Πρόκειται για έναν ακήρυκτο Γ’ ΠΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας