Εισβολή Ουκρανών στο ρωσικό Μπριάνσκ!–Σκοτώθηκαν δύο Ρώσοι στρατιώτες από drone καμικάζι!

950

Nέα εισβολή πραγματοποίησε πριν από λίγο στην ρωσική περιφέρεια του Μπριάνσκ, ομάδα Ουκρανών σαμποτέρ, οι οποίοι επιχείρησαν να μπουν στο χωριό Σουσάνι κοντά στο Μπροβίντσκι, ενάμιση χιλιόμετρο από τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα.

Έσπευσαν προς αντιμετώπισή του ομάδες ειδικών δυνάμεων του ρωσικού υπουργείου εσωτερικών.

Οι Ουκρανοί δολιοφθορείς πραγματοποίησαν επίθεση με drone καμικάζι από την οποία σκοτώθηκαν δύο Ρώσοι στρατιώτες που επαίβεναν σε όχημα Niva, στον δρόμο Μπροβίντσκι-Σουσάνι.

Είναι μία ακόμα ουκρανική διείσδυση, αυτή την φορά στο Μπριάνσκ καθώς η προηγούμενη είχε γίνει στο Μπελγκοροντ.

Ενεργοποιήθηκα οι ίδιοι αμυντικοί μηχανισμοί όπως και πριν. Δεν είναι ακόμα γνωστός ο αριθμός των Ουκρανών σαμποτέρ και αν η κατάσταση είναι παρόμοια με την προηγούμενη.

Οι Ουκρανοί μετά την τεράστια ήττα στο Μπάκχμουτ, επιχειρούν να προβούν σε κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά και να δημιουργήσουν τρόμο και πανικό στους ρωσικούς πληθυσμούς των συνόρων για να αναγκαστεί η Μόσχα να αποσύρει δυνάμεις από την Ουκρανία και να φυλάξει περισσότερο τα σύνορα της.

Οι Ρώσοι, όπως δείχνουν οι τελευταίες κινήσεις τους, έχουν επιλέξει να «παγώσουν» το μέτωπο του Μπάκχμουτ, δηλαδή να μην προωθηθούν προς το Τσάσιβ Γιαρ και να τελειώσουν με τα μέτωπα της Μαρίνκα και της Αβντίιβκα.

Επεκτείνουν όμως τις θέσεις του βορειοδυτικά στον άξονα Ορλίκοβο-Βασιλίβκα.

Πριν από λίγα λεπτά, οι Ρώσοι εξαπέλυσαν μαζική επίθεση στην Μαρίνκα για να ολοκληρώσουν την κατάληψη της πόλης και να απωθήσουν τους Ουκρανούς ολοκληρωτικά μακριά από την πόλη του Ντονέτσκ.

Ακόμα να καταληφθεί ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 15%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας