“Μπαρμπαρόσα” Νο2-Χείμαρρος με πάνω από Γερμανικά Leopard κατά των Ρώσων!

1681

Η παράδοσή τους θα πραγματοποιηθεί το νωρίτερο έως τα μέσα του έτους – Μέχρι τότε θα διαρκέσουν οι απαραίτητες επισκευές

Aπό 14 άρματα μάχης LEO2A6, που είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα στείλει η Γερμανία στην Ουκρανία για να βοηθήσει το καθεστώς Ζελένσκι, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Business Insider, θα στείλει τελικά πάνω από 200! 

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, τα άρματα θα προέλθουν από τα αποθέματα LEO2A5 που διατηρεί η Rheinmetall -88 συνολικά- και  99 από τον όμιλο FGG, ενώ πάνω από 14 άρματα απ’ευθείας η γερμανική κυβέρνηση.

Τα άρματα θα ξεκινήσουν να στέλνονται στις αρχές Μαρτίου, με την ελπίδα ότι δεν θα έχει καταρρεύσει το μέτωπο στο Ντονμπάς και ήδη εκπαιδεύονται Ουκρανοί αρματιστές σε προσομοιωτές για να αναλάβουν υπηρεσία άμεσα.

Oι ουκρανικές μονάδες ακόμα ανθίστανται στο Μπάκχμουτ και οι Ουκρανοί στέλνουν ενισχύσεις και εκεί και στην κατεύθυνση του Σεβέρσκ.

Αν προλάβουν να μεταφέρουν γερμανικά άρματα μάχης σε τρεις εβδομάδες, μαζί με τα δυτικά ΤΟΜΑ, η κατάσταση είναι πολύ πιθανόν να αναστραφεί.

Το ενδεχόμενο παράδοσης μαχητικών αεροσκαφών στην Ουκρανία εξακολουθεί – για την ώρα – να απορρίπτεται από το σύνολο των κομμάτων.

Αν δοθούν θα είναι βασικά Tornado, ιδανικά για αποστολές κρούσης εδάφους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας