Α.Γεωργιάδης: Για ακρίβεια στο ρεύμα φταίνε οι πολίτες, δεν ζητούν σταθερό τιμολόγιο

880

Ούτε μία ουσιαστική κουβέντα δεν είχε να πει για την ακρίβεια ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, προσπάθησε να υποβαθμίσει το ζήτημα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης προκάλεσε μάταια τον Άδ. Γεωργιάδη να τοποθετηθεί για την ακρίβεια ως ο πλέον αρμόδιος υπουργός. Αντίθετα ο υπουργός Ανάπτυξης ανάλωσε την… ομιλία του πανηγυρίζοντας για τους οικονομικούς δείκτες.

Στο ίδιο κλίμα κι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, που χαρακτήρισε τα μέτρα στήριξης «πολλά, επαρκή, αποτελεσματικά» δίνοντας έμφαση στα στοιχεία για τη μείωση της ανεργίας και στην καλύτερη θέση της Ελλάδας σε σχέση με τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό Νότο στη διαδικασία ανάκαμψης.

Ο Άδ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι «το πού θα πάει ο πληθωρισμός το 2022 σήμερα κανένας στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει ακριβή πρόβλεψη» και πρόσθεσε ότι «εγώ προσωπικά εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος ότι μετά το πρώτο τρίμηνο, που θα υπάρχουν ισχυρές πληθωριστικές πιέσεις, αυτό θα αρχίσει να αποκλιμακώνεται».

Επιχείρησε δε να υποβαθμίσει το ζήτημα της αύξησης του πληθωρισμού υποστηρίζοντας ότι η αντιπολίτευση συγκρίνει τον τρέχοντα πληθωρισμό με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, όταν υπήρχε αποπληθωρισμός, ώστε να φαίνεται μεγαλύτερη η αύξηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας