Α.Αρεστόβιτς-“Πρέπει να ανατρέψουμε τον Ζελένσκι–Έχω τη στήριξη Στρατηγών”-Ζελένσκι-“Στήνουν Μαϊντάν 3”

1742

Πραξικόπημα προ των πυλών στην Ουκρανία

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στο Κίεβο καθώς ο πρώην σύμβουλος του Β.Ζελένσκι, Α.Αρέστοβιτς, προανήγγειλε πραξικόπημα σημειώνοντας πως “ήρθε η άρα ανατροπής του Ουκρανού προέδρου” και τόνισε πως “έχει την υποστήριξη σημαντικών Στρατηγών του ουκρανικού Στρατού”.

Δεδομένου του γεγονότος πως ο Ζελένσκι έχει απαγορέψει την διενέργεια εκλογών, ο Αρέστοβιτς φαίνεται να δίνει σήμα πραξικοπήματος

Στο βίντεο που σαρώνει στην Ουκρανία, ο Αρέστοβιτς μιλά για σχέδιο τερματισμού της σύγκρουσης και μια επικείμενη «πληροφοριακή βόμβα» για τον Ζελένσκι.

Ο Β.Ζελένσκι αντέδρασε άμεσα κάνοντας λόγο για “Μαϊντάν 3” και απόπειρα πραξικοπήματος που είναι ήδη σε εξέλιξη. Η εισαγγελία του Κιέβου άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του Αρεστόβιτς. Η αστυνομία ερευνά την ενδεχόμενη τέλεση εγκλημάτων με άσκηση παραπληροφόρησης.

“Βόμβες” Αρεστόβιτς: “Θα μάθουν όλοι ποιος πραγματικά είναι ο Ζελένσκι”!

Ο πρώην σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Alexey Arestovich σημείωσε πως το 2024 θα δώσει στη δημοσιότητα μια «πληροφοριακή βόμβα» για τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Β.Ζελένσκι.

“Υποσχέθηκα στον Ζελένσκι να μην επέμβω. Αλλά τον τελευταίο καιρό οι πράξεις του αψηφούν τη λογική.

Έχω ένα σχέδιο να σταματήσω την αιματοχυσία στο ουκρανικό έδαφος.

Στόχος μου δεν είναι να βγάλω χρήματα από τον πόλεμο, όπως κάνει τώρα το γραφείο(!) του προέδρου.

Σίγουρα θα τα καταφέρουμε.

Έλαβα υποστήριξη από σημαντικούς στρατηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Στις αρχές του 2024 θα παρουσιάσω μια πληροφοριακή βόμβα η οποία θα δείξει σε όλους ποιος είναι πραγματικά ο Β.Ζελένσκι “ είπε ο Αρέστοβιτς.

Ο Αρέστοβιτς σημείωσε νωρίτερα πως “ο Ζελένσκι είναι ένας δικτάτορας που όλοι έχουν παρατήσει, περπατάει μόνος στις γωνιές του καταφυγίου, αδύναμος να αντιμετωπίσει με θάρρος την πραγματικότητα, παραμιλά για μια “νίκη” που ξέρει ότι είναι αδύνατη”.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική El Mundo, ο Αρέστοβιτς σημείωσε πως είναι “επιβεβλημένη μια αποφασιστική αλλαγή στην πολιτική πορεία. Οι πολιτικές του Ζελένσκι είναι αναποτελεσματικές, κυρίως λόγω μιας αποτυχημένης αντεπίθεσης. Η δυτική βοήθεια γίνεται καταχρηστική.

 Υπάρχει σύγκρουση μεταξύ του προέδρου και του στρατού. 

Ο Ζελένσκι αφιέρωσε μεγάλη προσοχή και πόρους στον Μπαχμούτ.

 Αυτό που χρειαζόμαστε είναι εμπιστοσύνη, όχι καταστολή. Το κλειδί, όπως και η εκπαίδευση, πρέπει να είναι στην ουκρανική γλώσσα. Αν θέλουμε να δημοσιεύσουμε ένα βιβλίο στα ισπανικά, τα ρωσικά ή τα βουλγαρικά, πρέπει να υπάρχει ελευθερία για αυτό στη χώρα μας”.

Ποια ακριβώς θα είναι η “βόμβα” για τον Ζελένσκι κανείς δεν γνωρίζει. Ο Αρέστοβιτς τόνισε ότι οι αποκαλύψεις θα είναι η αρχή του τέλους του νυν προέδρου…

Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζει πραξικόπημα στην Ουκρανία – Στήνουν Μαϊντάν 3

Το ενδεχόμενο ενός νέου Μαϊντάν με βασικό στόχο την απομάκρυνση του φοβάται ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Β.Ζελένσκι, ο οποίος κατηγορεί ότι πίσω από αυτήν την κίνηση πραξικοπήματος βρίσκεται η Ρωσία.

«Έχουμε πληροφορίες για αυτό από τις μυστικές μας υπηρεσίες και από τους εταίρους μας» υποστήριξε ο Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι έκανε λόγο για επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Maidan -3», την οποία – όπως είπε – ετοιμάζει η Ρωσία με σκοπό να πραγματοποιήσει πραξικόπημα στην Ουκρανία.

Λογικά τα «Maidan 1 και 2», αντίστοιχα, αναφέρονται στα γεγονότα του 2004 και του 2014.

Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει δημοσιεύματα και πληροφορίες που κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια των Ουκρανών απέναντι στον Ζελένσκι όσον αφορά την αποτυχημένη ουκρανική αντεπίθεση και τη συνέχιση του πολέμου, για σοβαρές διαφωνίες με τον αρχηγό του στρατού, Βαλερί Ζαλούζνι, για αποστασιοποίηση της Δύσης απέναντι στο Κίεβο, ακόμα και για σενάρια δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου.

“Ένα νέο πραξικόπημα ενδέχεται να συμβεί στην Ουκρανία με στόχο την απομάκρυνση του Βλαντιμίρ Ζελένσκι από τη θέση του προέδρου της χώρας” μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, επικαλούμενο δηλώσεις του ίδιου του Ζελένσκι…

Αμερικανός ειδικός: Ο Ζελένσκι προετοιμάζει το έδαφος για τη σύλληψη του Ζαλούζνι

“Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βλαντιμίρ Ζελένσκι, ετοιμάζεται να συλλάβει τον αρχηγό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Βαλέρι Ζαλούζνι, με τον οποίο έχει συνεχή σύγκρουση” δήλωσε ο πρώην βοηθός του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Στίβεν Μπράιαν.

Στο άρθρο του ο Αμερικανός ειδικός ισχυρίζεται ότι ο Ζελένσκι προετοιμάζει επί του παρόντος το έδαφος για τη σύλληψη του Ζαλούζνι.

Σύμφωνα με τον Μπράιαν, πιθανότατα ο Πρόεδρος της Ουκρανίας θα ξεκινήσει με την απόλυση τριών στρατηγών που συνδέονται με τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ειδικότερα, τον διοικητή των Μικτών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Σεργκέι Νάεφ, τον διοικητή της Επιχειρησιακής-Στρατηγικής Ομάδας Δυνάμεων Tavria ,Alexander Tarnavsky, και τον διοικητή των Ιατρικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Tatyana Ostashchenko.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας