Διάβαζα ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Ρούτε δήλωσε ότι η Δύση είναι ο επόμενος στόχος της Ρωσίας:
“- Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το μέγεθος του πολέμου που βίωσαν οι παππούδες και οι προπάπποι μας”
είπε.
Για να τα πάρουμε με τη σειρά:
1️⃣ Ο Ρούτε είναι ο ίδιος από την Ολλανδία. Η Ναζιστική Γερμανία κατέλαβε την Ολλανδία το 1940 σε 5 μέρες. Δηλαδη;
– Θα πολεμήσετε το ίδιο ηρωικά και θα παραδοθείτε σε μια εβδομάδα;
2️⃣ Δεν ξέρω ΤΙ έκανε και με ΠΟΙΟΥΣ ήταν ο παππούς του Ρούτε τότε, αλλά είχαν προηγηθεί κι άλλοι με αναφορές στο … “ηρωικό παρελθόν” των παππούδων τους:
πρώτα η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, η Μπέρμποκ. Επίσης έλεγε παρόμοιους λόγους, κλαίγοντας μάλιστα…
«Ακριβώς οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, η δική μου γιαγιά και ο παππούς μου, συνέβαλαν στο να χτιστεί αυτός ο κόσμος και η ελευθερία [στην Ευρώπη]».
Και ο παππούς της βέβαια ήταν πραγματικός ναζί, το 1944 ο κύριος Μπέρμποκ τιμήθηκε ακόμη με τον σταυρό του Χίτλερ «Για στρατιωτικές υπηρεσίες».

μετά ο ίδιος ο σημερινός Γερμανός καγκελάριος Μέρτς, δήλωνε … “περήφανος” για τον παππού του, που ήταν φανατικός Ναζί, μέλος του Χιτλερικού κόμματος απο το 1932 και Δήμαρχος μέχρι την κατάρρευση της ναζιστικής Γερμανίας, υπεύθυνος για τα πογκρόμ στην πόλη του εναντίον εβραίων κι αντιφασιστών!

αλλά κι ο προηγούμενος καγκελάριος Σόλτς και σύμμαχος του Μέρτς στην κυβέρνηση, είναι εγγονός του συνταγματάρχη των SS, φανατικού Ναζί που σκοτώθηκε έξω απο το Βερολίνο το 1945!

Και δεν είναι οι μόνοι…













































