Όταν η Γεροβασίλη καλύπτει την αντιδημοκρατική εκτροπή…

1367
γεροβασίλη

Όχι μόνο νομιμοποιεί πλήρως την πρακτική των προληπτικών συλλήψεων, αλλά κομπάζει και για το ότι “έχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα”.

Όσοι συμμετέχουμε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών τα ξέρουμε αυτά από πρώτο χέρι, ακόμη και με τις κλήσεις στην Ασφάλεια και τη δικαστική ομηρία. Άλλωστε, έγινε σαφής αναφορά στις διώξεις των μελών της ΛΑΕ, σε ερώτηση δημοσιογράφου, με την Όλγα Γεροβασίλη να τις καλύπτει πλήρως.

Φυσικά, δεν πρόκειται για προσωπικές αποφάσεις και πρακτικές της υπουργού “Προστασίας του Πολίτη”, που ανέλαβε να κάνει τη βρομοδουλειά. Η ευθύνη για την απροκάλυπτη επίθεση κατά των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των πολιτών, βαραίνει συνολικά την κυβέρνηση και προσωπικά τον ίδιο τον Τσίπρα.

Όπως βαραίνει και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ένα προς ένα τα μέλη του, που δεν αντιδρούν σ’ αυτό τον επικίνδυνο αντιδημοκρατικό κατήφορο.

Ξεχνάνε ότι στη γωνία παραμονεύει ο Βορίδης. Και τις πρακτικές που θα ακολουθήσει, τις νομιμοποιεί σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας