Συγκέντρωση 27/4-13:00 ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς του Δημοσίου έξω από ΑΑΔΕ

1478
διώξεις

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ, την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, ημέρα έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και για χρέη προς το Δημόσιο, στις 13:00 έξω από την ΑΑΔΕ (Καραγιώργη Σερβίας 10)
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από 27 Απριλίου, ξεκινάει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη προς στο Δημόσιο επιχειρώντας την γενική καταλήστευση των νοικοκυριών»
Την Παρασκευή 27 Απριλίου, αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων και μη, για χρέη προς το Δημόσιο ακόμα και για ποσά πάνω από 500 ευρώ!
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές αυξήθηκαν, μόνο το τελευταίο διάστημα κατά 2,6 δις και ξεπερνούν τα 101 δις, ενώ ο αριθμός των οφειλετών ξεπερνάει τα 4 εκατομμύρια!
Σε μία χώρα που 1,5 εκατομμύριο πολίτες ζούνε σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη και προς το Δημόσιο θα ολοκληρώσουν την κοινωνική καταστροφή.
Ήδη αυτή την βδομάδα πραγματοποιηθήκαν 600 πλειστηριασμοί από τις τράπεζες, μεταξύ των οποίων υπήρξαν πολλοί πρώτης κατοικίας. Γι’ αυτήν την επίθεση ενάντια στην κοινωνία οφείλουν να απολογηθούν οι τράπεζες, οι δανειστές, οι συμβολαιογράφοι και κυρίως η κυβέρνηση.
Η Λαϊκή Ενότητα, εκφράζοντας την αντίδραση της στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας, προγραμματίζει διαμαρτυρία έξω από την ΑΑΔΕ (Καραγιώργη Σερβίας 10, Σύνταγμα).
Όλες και όλοι την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 13:00 έξω από την ΑΑΔΕ και στις δράσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί του Δημοσίου είναι καθαρή λεηλασία εις βάρος των νοικοκυριών και του όποιου εισοδήματος έχει απομείνει στις λαϊκές οικογένειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας