Στρατιωτικές σκηνές ως αίθουσες υποδοχής ασθενών έξω από νοσοκομείο!

992
σκηνές

Στρατιωτικές σκηνές έξω από το νοσοκομείο του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούνται ως χώρος αναμονής για τους ασθενείς!

Το απίστευτο αυτό γεγονός, που φανερώνει την έκταση της διάλυσης των νοσοκομειακών υποδομών από τις δεκάχρονες μνημονιακές πολιτικές, δικαιολογεί ο ίδιος ο διοικητής του νοσοκομείου, λέγοντας πως αποτελεί μέριμνα για να μην έρχονται οι ασθενείς σε επαφή με τους νοσηλευόμενους μέσα στο νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα, δύο στρατιωτικές σκηνές στήθηκαν έξω από το νοσοκομείο του Αγίου Παύλου για να λειτουργήσουν σαν «αίθουσες αναμονής» σε εμπύρετα περιστατικά καθώς μπορεί να θεωρούνται «ύποπτα» για κοροναϊό.

Όπως εξήγησε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Παύλου Οδυσσέας Κατσάκας, λόγω της χωροταξίας του νοσοκομείου αυτή ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για να μην έρχονται οι ασθενείς με πυρετό σε επαφή με άλλους ασθενείς. Χωρίς, βέβαια, να εξηγεί γιατί αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει σε χώρους του ίδιου του νοσοκομείου, όπως γινόταν και γίνεται πάντα και παντού.

«Στήθηκαν δύο σκηνές, χωρητικότητας 4 ατόμων έκαστη, από την είσοδο που βρίσκεται από την πλευρά της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Εκεί είναι η είσοδος για το ιατρείο εμπύρετων περιστατικών όπου βρίσκεται μια νοσηλεύτρια και παίρνει θερμοκρασία, το ιστορικό του ασθενούς κτλ. Αν λοιπόν υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση και ο καιρός δεν είναι καλός, τότε οι άνθρωποι αυτοί θα περιμένουν στις σκηνές, όπου θα κάθονται με τέτοιο τρόπο και απόσταση, ώστε να είναι ασφαλείς», υποστήριξε ο κ. Κατσάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας