Προκαλεί ο Zaev: Με πόνο ψυχής συμβιβάστηκα για το όνομα

1232
Ζάεφ

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Zoran Zaev, συνεχίζοντας την εκστρατεία του για το «ναι» στο δημοψήφισμα, προκαλεί, κόνοντας λόγο για δύσκολο συμβιβασμό με την ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ, όπως έγινε γνωστό μετά την αποκάλυψη των Wikileaks, το αποτέλεσμα της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν βασική επιδίωξη της ΠΓΔΜ από το 2008.

Συγκεκριμένα δήλωσε, ότι η κυβέρνησή του προχώρησε «με πόνο ψυχής» στον συμβιβασμό με την Ελλάδα, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος προς ένα καλύτερο μέλλον.

«Συμβιβάστηκα επειδή ήταν ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά», υπογράμμισε ο Zaev προσθέτοντας ότι το κείμενο της συμφωνίας ήταν διαθέσιμο σε όποιον ήθελε να το διαβάσει.

«Εικοσιεφτά χρόνια που σέρναμε τα πόδια μας, κολλημένοι στη λάσπη, είναι αρκετά. Έφτασε πλέον η στιγμή να γίνουμε μέλη της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ. Έφτασε πλέον η στιγμή για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους πολίτες της “Μακεδονίας”» επεσήμανε.

Τέλος, σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, ο ίδιος έκανε λόγο για «απόφαση που είναι υπεράνω κομματισμού» καθώς αφορά την είσοδο της «Μακεδονίας» στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, που ήταν και ο μοναδικός λόγος που επιβλήθηκε, με τους ΤσίπραΖάεφ να ενδίδουν οικειοθελώς στις επιταγές και την υπαγόρευση των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΡΕΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας