Με μπροστάρη τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, 1-0 ο Ολυμπιακός τον Λεβαδειακό

1062

Χαμένο πέναλτι στο 42’ είχε για τους γηπεδούχους ο Φορτούνης. Αρκετά φλύαροι οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίωρο, όμως ανέβασαν στροφές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έκαμψαν την σθεναρή αντίσταση της ομάδας του Άκη Μάντζιου, που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακα Επασί.

Πως έπαιξαν

Με το «κλασικό» του 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Πέδρο Μαρτίνς, που πραγματοποίησε τρεις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε την Πέμπτη κόντρα στην Μπέρνλι. Ο Γιαννιώτης υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού, με τους Ομάρ, Βούκοβιτς, Μεριά (ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα), Τσιμίκα να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Ο Τοροσίδης χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Καμαρά, ενώ οι Πάρντο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος έπαιξαν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκερέρο.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός του Άκη Μάντζιου παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας για τους Βοιωτούς ο Επασί, ενώ οι Τσαμπούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Ντιόγκο συνέθεσαν την αμυντική τετράδα. Όμο και Μητρόπουλος ήταν οι αμυντικοί χαφ, ενώ οι Γιακουμάκης, Σουμπίνιο, Νάνγκις ήταν οι τρεις μεσοεπιθετικοί. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρκόβσκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας