Μεγάλη πορεία στην Βουλή: Όχι στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής

2386
Βουλή

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής έδωσαν το δυναμικό παρόν ενάντια στο σχεδιαζόμενο από την κυβέρνηση ξεπούλημα της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας σε ξένα πολυεθνικά συμφέροντα.
poreia ethniki asf 2 marti2
Οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποίησαν μεγάλη, ενωτική και μαχητική συγκέντρωση στα γραφεία της εταιρείας (Λεωφ. Συγγρού) και από κει πορεία στη Βουλή.
poreia ethniki asf 2 marti1
Οι εργαζόμενοι έχουν δώσει υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν μέχρι τέλους τον αγώνα τους.
Το παρόν στην αγωνιστική κινητοποίηση έξω από τη Βουλή έδωσε αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε με τους Παναγ. Λαφαζάνη και Στάθη Τσίφτη.
poreia ethniki asf 2 marti
Ο Παναγ. Λαφαζάνης έκανε στα μέσα ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:
“Η Εθνική Ασφαλιστική είναι ένα εθνικό και ιστορικό κεφάλαιο στο χώρο της Ασφάλισης που λειτουργεί πάνω από έναν αιώνα με αξιοπιστία και φερεγγυότητα.
Στην πραγματικότητα είναι η τελευταία Ασφαλιστική εταιρεία σε ελληνικά χέρια με βασικό το ρόλο του δημοσίου.
Το ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής και μάλιστα σε πολυεθνικά χέρια, μιας πολύ κερδοφόρας και αξιόπιστης εταιρείας, δεν έχει καμιά αιτιολογία και θα αποτελεί εθνικό έγκλημα.
Να σταματήσει τώρα το ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής και να μετατραπούν όλες οι συμβάσεις εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική εταιρεία σε αορίστου χρόνου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας