Μήνυμα υποκρισίας και χαμαιλεοντισμού

1892
μήνυμα

Υπέρ της διάκρισης των εξουσιών το όλο «νόημα» μήνυμα του Πρ. Παυλόπουλου με την ευκαιρία της επετείου αποκατάστασης της ανύπαρκτης Δημοκρατίας στην χώρα.
Ο αρχιπραξικοπηματίας Πρόεδρος που με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα και συνεργούς τους άλλους μνημονιακούς αρχηγούς, κατέλυσε το Σύνταγμα και κουρέλιασε την λαϊκή εντολή του Δημοψηφίσματος, τολμά να παραδίδει μαθήματα, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος του σκληρού, βαθιά αντιδραστικού πυρήνα των δικαστών στην διαμάχη τους με μια κυβέρνηση, που ουδόλως ενδιαφέρεται για τον αδέκαστο ρόλο της Δικαιοσύνης, παρά μόνο για την κηδεμόνευση και την χειραγώγησή της, με πολιορκητικό κριό το υβρεολόγιο του Παύλου Πολάκη.
Από κοντά στον χορό και η ΝΔ, η οποία τρέμει στο ενδεχόμενο να κοπούν να νήματα με τα οποία κρατάει δεμένο χειροπόδαρα ένα μεγάλο μέρος, ίσως το μεγαλύτερο, των ηγετικών κορυφών της σκληροπυρηνικής Θέμιδας.
Όλα όζουν, και η δυσοσμία μαζί με την παρακμή και την κατάπτωση κατακλύζουν κάθε πτυχή της δημόσιας και κοινωνικής ζωής, καλώντας μια φωτισμένη έντιμη και προοδευτική πρωτοπορία να μπει μπροστά σε μια επιχείρηση ανατροπής και αναθεμελίωσης που δεν θα έχει προηγούμενο σε αυτήν την χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας