Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Βρίζοντας τα θύματά της

2068
συριζα

Η συμπεριφορά της “Μαρίας Αντουανέτας” είναι χαρακτηριστική εκείνων που ξεκομμένοι από την κοινωνική πραγματικότητα αδυνατούν να αντιληφθούν την καθημερινότητα της ζωής του λαού που κυβερνούν. Επιπλέον, ανάλογα με το ήθος της, μια εξουσιαστική ομάδα μπορεί να μην περιορίζεται στην αμφισβήτηση της πραγματικότητας, αλλά και να επιτίθεται ειρωνικά, χλευαστικά και υβριστικά προς τον κόσμο που η πολιτική της οδηγεί σε απόγνωση.

Δύο περιστατικά των τελευταίων ημερών είναι χαρακτηριστικά αυτής της νοοτροπίας κι αυτού του ήθους.

Το πρώτο σχετίζεται με την τραγωδία της 23ης Ιουλίου στο Μάτι και με τη διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής, γιατί, σχεδόν μισό χρόνο μετά, δεν έχει γίνει το ελάχιστο για την αποκατάσταση της στέγασής τους. Τι απάντησε η κυβέρνηση; Πολύ απλά, τους έβρισε, χαρακτηρίζοντάς τους “εκβιαστές”!

Το δεύτερο αφορά στον διοικητή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Στέλιο Παππά, ο οποίος, σε ερώτηση γυναίκας δημοσιογράφου για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις των λεωφορείων, απάντησε πως αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα και είναι μόνο στο μυαλό της. Για να τη βρίσει στη συνέχεια, χαρακτηρίζοντάς την “παπαγαλάκι”.

Φυσικά, όσο οι πυρόπληκτοι στο Μάτι και το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν πολύ καλά την καθημερινότητα που βιώνουν, άλλο τόσο και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα. Ώστε να έχει την αυταπάτη πως μπορεί να κερδίσει εκλογές, βρίζοντας τα θύματα της πολιτικής της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας