Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα: Διαλύουν την ΔΕΗ σε όφελος ιδιωτών παρόχων

1266
δεη

Ένα οργανωμένο σχέδιο εξυφαίνεται από πλευράς της ΔΕΗ ώστε οι καταναλωτές να φύγουν από την ΔΕΗ και να κάνουν συμβόλαια σε ιδιωτικούς παρόχους.

Η Διοίκηση της ΔΕΗ έχει μεταβιβάσει τα υπόλοιπα οφειλών, ακόμα και ποσών κάτω των 300,00 ευρώ σε Εισπρακτικές – Δικηγορικές εταιρείες, οι οποίες «τρομοκρατούν» τον κόσμο με συνεχή τηλεφωνήματα και με την απειλή διακοπής της παροχής!

Επίσης φαίνεται, στο σχέδιο, είναι και υπάλληλοι της ΔΕΗ,  οι οποίοι σε διαμαρτυρίες πολιτών για διάφορα θέματα που αφορούν το ύψος του λογαριασμού αλλά και την ρύθμιση οφειλών, ευθαρσώς και χωρίς καμιά ντροπή, λένε στους καταναλωτές – πελάτες,  «…αν δεν σας αρέσει να πάτε σε ιδιωτική εταιρεία…» !

Επίσης φέρνουν προσχώματα για αλλαγή ονόματος καταναλωτή σε παροχή ακινήτου, ζητώντας εξόφληση του υπολοίπου ποσού, ακόμα  κάτω των 300,00 € αν και το ποσό αυτό, είναι ρυθμισμένο!!!

Θεωρούμε πως αυτές οι πρακτικές «εξαγριώνουν» τον πολίτη -καταναλωτή, προσβάλλουν την αξιοπρέπειά του και οδηγούν σε διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής.

Δεν είναι δυνατό η άλλοτε «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού» να συμπεριφέρεται έτσι στους πολίτες , αυτούς που τόσα χρόνια αγογγύστως πληρώνουν τον «λογαριασμό» και για τους μεγάλους πελάτες «μπαταξήδες» που καταναλώνουν ρεύμα σε χαμηλές τιμές σε βάρος  των λαϊκών νοικοκυριών και αυτό ακόμα δεν το πληρώνουν.

Την αναλγησία τους, οι κρατούντες την ΔΕΗ, αν τολμούν, να την επιδείξουν σε αυτούς και όχι στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.!

Καλούμε την διοίκηση της ΔΕΗ αλλά και τους εδώ υπαλλήλους της, να είναι ιδιαίτερα ευγενείς και ανθρώπινοι και όχι να  προκαλούν με την στάση τους, του πολίτες!

Κατανοούμε την δική τους πίεση αλλά να σκέφτονται και τους πολίτες !

Επίσης, καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά σε επερχόμενες διαμαρτυρίες- κινητοποιήσεις,  προς αποκατάσταση της αξιοπρεπούς διαβίωσης και προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Κανένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!

Κανένα νοικοκυριό έρμαιο των εισπρακτικών!

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Πρωτοβουλία Πολιτών Ευβοίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας