Το ανομολόγητο σύνθημα Μητσοτάκη:Θάψτε την ΛΑΕ, για να «σώσουμε» την αυτοδυναμία

1778
Ο Παν. Λαφαζάνης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την δημοσκόπηση ΣΚΑΪ – Pulse (20/12), η οποία δείχνει πρωτιά της ΝΔ με διψήφιο πάνω από 10% ποσοστό (!), εξαφανίζει στην κυριολεξία την Λαϊκή Ενότητα και καταγράφει όλα τα υπόλοιπα ευρήματα με ποσοστά, λες και είναι γραμμένα στα γραφεία της Πειραιώς, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Μόνο ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης θα μπορούσε να συντάξει μια τέτοια δημοσκόπηση και να φανταστεί τα συγκεκριμένα ψευτοευρήματα της.
Τέτοιου είδους δημοσκοπικά κατασκευάσματα επιβεβαιώνουν ότι η ηγεσία της Πειραιώς  τα κυκλώματα και οι διαπλοκές της είναι εξίσου επικίνδυνα και αδίστακτα με την μεταλλαγμένη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τις σκοτεινές μεθόδους της.
Είναι μεγάλη ατυχία για τον τόπο ότι σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία εμφανίζονται να κυριαρχούν τεχνητά στην πολιτική σκηνή δύο πολιτικά πρόσωπα και οι παρέες τους, τα οποία αδιαφορούν για την χώρα και το λαό και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι οι καρέκλες της εξουσίας και οι εξετάσεις καλής υπαλληλικής στάσης στις ολιγαρχίες και την αμερικονογερμανοκρατία.
Ξέρουν οι πάντες τον πόνο του Κυρ. Μητσοτάκη για τη με κάθε μέσο απόκτηση της αυτοδυναμίας και ότι η είσοδος της ΛΑ.Ε στη Βουλή, η οποία όλα δείχνουν ότι θα επιτευχθεί και με καλό ποσοστό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταστήσει αυτήν την αυτοδυναμία ανέφικτη.
Δεν είναι δυνατόν, όμως να φθάνει η Πειραιώς και τα όργανα της σε τέτοια ρεζιλίκια και σε τέτοιο σημείο αναξιοπιστίας και εξευτελισμού ώστε να σβήνουν, προς τέρψιν του ΣΥΡΙΖΑ, την ΛΑ.Ε από τον πολιτικό χάρτη.
Κύριε Μητσοτάκη ότι δεν μπορείτε να επιτύχετε με την καταστροφική πολιτική σας και τις ανύπαρκτες διαφορές σας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αδύνατον να το περισώσετε με την εμπαθή δημοσκοπική χειραγώγηση, η οποία έχει, δυστυχώς, καταστεί μια επικερδέστατη δραστηριότητα, χωρίς κανένα έλεγχο και καμμιά ανεξάρτητη εποπτεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας