Τον διευθυντή γραφείου Κ.Μητσοτάκη και ανιψιό του, συνόδευε ο “νταής” αστυνομικός;

2385
διευθυντή

Ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο «επίσημος» επιβάτης του αυτοκινήτου, που αφού παραβίασε το κόκκινο, οι αστυνομικοί συνοδοί του κακοποίησαν έναν μοτοσικλετιστή. Μάλιστα, το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου, ξεσηκώνοντας γενική κατακραυγή και σφοδρές αντιδράσεις.

Το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι στιγμής απέφυγε να διαψεύσει τις πληροφορίες δηλώνοντας: «Έχουμε πλήρη άγνοια για το θέμα. Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Υπάρχει έρευνα της ΕΛ.ΑΣ σε εξέλιξη».

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας άνδρας φωνάζει, χτυπάει και πετάει στο έδαφος τον μοτοσυκλετιστή, του οποίου το δίκυκλο έχει πέσει στην άσφαλτο, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος φωνάζει σε περαστικό που προσπαθεί να παρέμβει για να σταματήσει τον ξυλοδαρμό.

Το βίντεο δημοσιοποίησε στο Facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του «Ρουβίκωνα», ο οποίος καταγγέλλει πως «πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ένα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς υπουργού. Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές. Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας».

«Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον “επίσημοέφυγε κατ’ ευθείαν», σημειώνεται στην ανάρτηση.

Μετά την καταγγελία αλλά και τις εικόνες που ήρθαν στο φως, δημοσιεύματα αναφέρανε ότι η συγκεκριμένη μηχανή φαίνεται να ανήκει στην Υπηρεσία Προέδρου Μελών Κυβέρνησης, και να έχει διατεθεί στη φρουρά του πρωθυπουργού, ενώ το κυβερνητικό αυτοκίνητο που συνόδευαν οι αστυνομικοί πιθανολογείται πως χρησιμοποιεί ένας πολύ στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έρευνα για το ζήτημα – μετά τον σάλο που ξέσπασε- ξεκίνησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας