Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Ρωσίας:«Ο Τ.Σόρος αποσταθεροποιεί τις χώρες που θέλει»!

752
Ο Τ.Σόρος αποσταθεροποιεί τις χώρες

Tι σχέση έχει με Ελλάδα

Ποια η σύνδεση με τη δήλωση Μητσοτάκη για πτώση της κυβέρνησης εάν αγοράσει το Sputnik-V

Ο πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ, προχώρησε σε ευθείες καταγγελίες του Τζορτζ Σόρος και των ιδρυμάτων του, όπως το περιβόητο “Open Society” τα οποία όπως αναφέρει έχουν παίξει κατευθυντήριο ρόλο στις «έγχρωμες επαναστάσεις» σε πολλές χώρες όπως και στα γεγονότα που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του μαύρου Αμερικανού Τζορτζ Φλόιντ πέρυσι.

Μια δήλωση που έχει άμεση σχέση με την Ελλάδα και μια πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη.

Μιλώντας στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Πατρούσεφ είπε: «Όπως γνωρίζετε, ο άνεμος σπέρνει την καταιγίδα. Στο εξωτερικό, πίσω από τις πολύχρωμες επαναστάσεις, βρίσκεται ο Soros και το Ίδρυμά του. Το Ίδρυμα δεν έχει σχέδια να μειώσει τη δραστηριότητά του, αντίθετα προσπαθεί να τους δώσει έναν συστηματικό χαρακτήρα».

Ο Πατρούσεφ δήλωσε ακόμη ότι ο Σόρος και οι περί αυτόν έχουν φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχουν θεσπίσει κριτήρια και όσες κυβερνήσεις δεν τα ικανοποιούν αυτομάτως κηρύσσονται «ως ανεπιθύμητες» και ξεκινά το έργο της αποκαθήλωσής τους!

Ο Ρώσος αξιωματούχος είπε επίσης ότι η εποχή που η Δύση άρχισε να επιβάλλει κυρώσεις, ακόμη και στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον κυρίαρχων κρατών, βάσει συστάσεων από  εκθέσεις ΜΚΟ, δεν είναι  πολύ μακριά.

Σύμφωνα με τον Πατρούσεφ, σήμερα, η πρόληψη μιας τέτοιας παρανομίας είναι ένα από τα βασικά καθήκοντα των κυρίαρχων εθνών που δεν είναι έτοιμα να ζήσουν με κανόνες που επιβάλλονται από το εξωτερικό.

Σχολιάζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Soros για τη Ρωσία, ο Πατρούσεφ είπε: «Είναι απλώς ένα ακόμη δείγμα της αιώνιας έχθρας της Δύσης προς την Ρωσία».

Το 2015, η Μόσχα απαγόρευσε τις δραστηριότητες των Open Society Foundations που χρηματοδοτούνται από τον Εβραίο ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχο George Soros (γεννήθηκε στην Ουγγαρία, αλλά του έχουν απαγορεύσει την είσοδο στην ώρα) τον «αυτοκράτορα του χάους», όπως τον αποκαλούν  με την αιτιολογία ότι «αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια και τη συνταγματική τάξη της Ρωσίας».

Πως συνδέεται η δήλωση Πατρούσεφ με τη δήλωση Μητσοτάκη για το Sputnik-V

Το πιο ενδιαφέρον από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ρωσίας είναι η φράση του περί ¨θεσπισμένων κριτηρίων» για τις κυβερνήσεις που εάν δεν τα ικανοποιούν τότε κηρύσσονται «ανεπιθύμητες» και μπαίνουν σε ενέργεια σχέδια για την πτώση τους.

Μήπως και το ρωσικό εμβόλιο είναι ένα από τα κριτήρια αυτά;

Στις 3 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης είχε αναφέρει στη Βουλή αναφορικά με το Sputnik-V.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, απαντώντας γιατί η Ελλάδα δεν εισάγει το ρωσικό εμβόλιο, αφού αρχικά ανέφερε μία σειρά από έωλες δικαιολογίες ανέφερε τελικά εμμέσως πλην σαφώς πως αν το αγοράσει θα πέσει η κυβέρνηση!

«Εκτός αν στο βάθος του μυαλού σας υπάρχει μια σατανική σκέψη ότι θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα, αυτό που έγινε στη Σλοβακία, όπου ο τέως συνάδελφός μου, επιχείρησε να αγοράσει το εμβόλιο Sputnik, έγινε φοβερή πολιτική κρίση και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του. Αν αυτό έχετε στο μυαλό σας, φοβάμαι δεν θα σας κάνω το χατίρι», είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μήπως ο Σόρος και τα ιδρύματα του στα κριτήρια έχουν συμπεριλάβει και την προμήθειά του Sputnik-V από την Ρωσία και ο Κ.Μητσοτάκης φοβάται ότι ο Σόρος θα τον χαρακτηρίσει  “ανεπιθύμητο”;

Από «ποιον» ρωτάγαμε τότε: Ο Νικολάι Πατρούσεφ μας απαντά

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας