Σύζυγος διασωληνωμένου υποδιοικητή: «Φοβάμαι πως κρύβουν ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου»

24920
Σύζυγος διασηλωμένου υποδιοικητή:

Δεν είμαι συνωμοσιολόγος ούτε αντιεμβολιάστρια, ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρας μου δέχθηκε να κάνει το εμβόλιο»…

Ο υποδιοικητής του “Θριασίου” που νοσηλεύεται διασωληνωμένος, έκανε την Δευτέρα το εμβόλιο του κορωνοϊού. Το υπουργείο Υγείας ωστόσο, δε συνδέει τον εμβολιασμό του με την κατάσταση της υγείας του.

Η γυναίκα του είναι όμως άλλης άποψης, καθώς όπως δηλώνει: Προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι δευτερογενής παρενέργεια του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο TLIVE δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Την Δευτέρα έκανε το εμβόλιο. Τις προηγούμενες ημέρες ο άνθρωπος ήταν υγιέστατος. Γενικά είναι 54 ετών, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν καπνίζει, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα όπως λένε μερικοί. Δεν έχει ούτε ζάχαρο, ούτε καρδιακό πρόβλημα. Μόνο μία επέμβαση είχε κάνει το ’14, πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Αυτό δεν είναι κάτι. Έτσι κι αλλιώς, έχει μια χαρά καρδιακή λειτουργία. Ο άνθρωπος είναι καθ΄όλα υγιής. Ούτε είναι υπέρβαρος.

Την Δευτέρα έκανε το εμβόλιο και άρχισε να νιώθει κάποια ατονία τη Δευτέρα, την Τρίτη όμως είχε δέκατα και δύσπνοια. Ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο νοσοκομείο να τον δουν οι γιατροί, γιατί ανησύχησε. Το τεστ COVID βγήκε αρνητικό.

Την πρώτη μέρα μας είπαν ότι πάει να του κάνει ακροαστικά ως παρενέργεια το εμβόλιο. Ήταν με ορό με αντιβίωση ενδοφλέβια για τα πνευμόνια, με αντιπυρετικό γιατί ανέβασε λίγο πυρετό (μέχρι 38). Την Πέμπτη ήταν απύρετος, όμως το απόγευμα, την παραμονή της πρωτοχρονιάς του έκαναν ακτινογραφία η οποία έδειξε ότι προχωράει πνευμονία. Οι υπόλοιπες εξετάσεις ήταν εξαιρετικές δεν είχε τίποτε άλλο. Το μόνο πρόβλημα ήταν το οξυγόνο. Έτσι, μας είπαν οι γιατροί ότι δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο, θα πρέπει να διασωληνωθείτε για να σώσουμε τα πνευμόνια σας και να μη σας χάσουμε. Να μην Καταρρεύσει το αναπνευστικό σας. Το δεχθήκαμε για να σωθεί.

Στο Θριάσιο δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ. Έγινα ξανά τεστ COVID στο Αττικό, το οποίο βγήκε ξανά αρνητικό. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο κρατικό Νίκαιας, στην ΜΕΘ, το απογευματάκι παραλίγο να φύγει από την ζωή. Είχε κάποιες επιπλοκές του αναπνευστικού. Δεν μας λένε και πάρα πολλά οι γιατροί της ΜΕΘ, είναι φειδωλοί. Σημασία έχει ότι δεν έφυγε».

Κάθε μέρα τεστ, όχι μόνο για COVID αλλά και για πιθανή γρίπη βγαίνουν αρνητικά. βγαίνουν αρνητικά. Ο κ.Τσιόδρας έλεγε θα είναι κάποια λανθάνουσα γρίπη και θα την ενεργοποίησε το εμβόλιο, όμως απορρίφθηκε και αυτή η εκδοχή. Του έκαναν άλλα τεστ, αλλά δεν ανιχνεύσαν κάποιον άλλον ιό ή μικρόβιο. Κανένς COVID, κανένας ιός, κανέναν μικρόβιο, καμία γρίπη.

Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης, έχουμε την αίσθηση πως φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 άτομα, η ίδια παρενέργεια. Πολύ φοβάμαι, χωρίς να είμαι συνωμοσιολόγος ούτε αντιεμβολιάστρια, ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρας μου δέχθηκε να κάνει το εμβόλιο αφού είχε δώσει το ιστορικό του στους γιατρούς που έκριναν ότι ως υγειονομικός πρέπει να το κάνει, ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι δευτερογενής παρενέργεια του εμβολίου. Καταλάβατε. Να πουν ότι υπήρχε κάτι άλλο, το οποίο όμως δεν φαίνεται πουθενά».

Πηγή: El.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας