Σφαγή στο εφάπαξ των τραπεζών-Δ.Ε.Κ.Ο από το Σ.Τ.Ε.!!

257
Σφαγή στο εφάπαξ των τραπεζών

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 583/2021 ΤΟΥ A’ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΕΠΤΑΜΕΛΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ)!!

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ (ΝΟΜΟΣ 4387/2016, ΑΡΘΡΟ 35 παρ. 4).

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ 13ο ΚΑΙ ΤΟΝ 14ο ΜΙΣΘΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΤΕ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ!!

ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΚΤΟΝΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΔΙΣ (90 ΔΙΣ) ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΑ “ΕΠΙΚΑΙΡΑ”.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 1307/2019 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η κα ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ), ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 2626/2018 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤ´ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΙΝΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 13ου ΚΑΙ 14ου ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ Δ.Υ.

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΧΘΕΣ ΤΟ site “taxheaven.gr” ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ”.

Η ΕΝΥΠΕΚΚ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 583/2021 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας