Συνελήφθη διεθνής Γερμανός άσος, εχθρός Ερντογάν, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

1331
Συνελήφθη διεθνής Γερμανός άσος

Σάλο έχει προκαλέσει ο Ντενίζ Νάκι, άλλοτε διεθνής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ-19 της Γερμανίας, ο οποίος προφυλακίστηκε για σύσταση και διεύθυνση κερδοσκοπικής εγκληματικής οργάνωσης.

Απίστευτη εξέλιξη με πρώην ποδοσφαιριστή με αρκετά αξιόλογη καριέρα. Πρωταθλητής Ευρώπης ως βασικό μέλος της Κ-19 της Γερμανίας το 2008. Έχοντας παίξει στην Bundesliga με την Σεντ Πάουλι το 2010 από άποψη και ιδεολογία.

Ο κουρδικής καταγωγής 31χρονος μεσοεπιθετικός, γνωστός στη Γερμανία για τον ακτιβισμό του κατά του Ταγίπ Ερντογάν, συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς κατηγορείται ότι είναι ο «εγκέφαλος» σε κύκλωμα που έβγαζε χρήματα από διακίνηση ναρκωτικών, επιθέσεις και εκβιασμούς, ενώ τα τουρκικά Μέσα τον συνδέουν με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK ), που η δράση του συχνά καταγγέλλεται ως τρομοκρατική από την κυβέρνηση του Ερντογάν.

Ήδη το 2018, ο Νάκι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λεβερκούζεν και μέχρι πρόσφατα έπαιζε στη Γ’ Τουρκίας με την Αμεντσπόρ, είχε καταδικαστεί σε 1 χρόνο και έξι μήνες κάθειρξης για «τρομοκρατική προπαγάνδα».

Σε επίπεδο εθνικής ομάδας, ο Νάκι είχε φτάσει μέχρι την Κ-21 της Γερμανίας, όπου είχε συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Ματς Χούμελς, Ζερόμ Μπόατενγκ και Τόνι Κρόος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας