Σοκ στην Πάτρα: Μητέρα τριών παιδιών απολύθηκε και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

1107

Μία 50χρονη γυναίκα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, λίγες ημέρες αφότου απολύθηκε από τον χώρο εργασίας της στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «patrastimes.gr», όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν η ίδια απολύθηκε από την εργασία της.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η γυναίκα, που εργαζόταν σε τοπική επιχείρηση, ήταν εξαντλημένη και οι γιατροί της χορήγησαν 15μερη άδεια. Η 50χρονη μητέρα ζήτησε από τον εργοδότη της την άδεια για λόγους υγείας, κάτι που προκάλεσε στη συνέχεια και την απόλυση.

Έκτοτε, η 50χρονη βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Έτσι, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της, με στόχο να πέσει στο κενό. Ωστόσο, την ύστατη στιγμή, μεταπείστηκε, μην προβαίνοντας στο απονενοημένο διάβημα.

Η 50χρονη, μάλιστα, η οποία εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση επί 10 συναπτά χρόνια, είναι διαζευγμένη και μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της.

Πάντως, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αφήνει σαφείς υπόνοιες για τις εργασιακές συνθήκες της επιχείρησης, στην οποία εργαζόταν η απεγνωσμένη μητέρα.

Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για ύπαρξη καταγγελιών περί μη χορήγησης αδειών και ρεπό στο υπαλληλικό προσωπικό, αλλά και απειλές περί απόλυσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας