Εξωφρενικό! ΣΥΛΛΗΨΗ και ΚΡΑΤΗΣΗ 15χρονης στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα

1625
σύλληψη

Ανάμεσα στις συλλήψεις που έγιναν χθες, μετά την πορεία του Παύλου Φύσσα, και μάλιστα αυτή έγινε σε διαφορετικό και πολύ μακρινό από το χώρο της πορείας σημείο, είναι ένα 15χρονο κορίτσι, που συμμετείχε στην πορεία και μετά το τέλος της κατευθύνθηκε και έφτασε στο Σταθμό των Αμπελοκήπων για να πάρει το Μετρό. Το κοριτσάκι, που ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε πορεία, προσήχθη στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή της έγινε σύλληψη χωρίς ακόμα να γνωρίζουν οι δικοί της και η ίδια με ποια κατηγορία. Στην τσάντα της βρέθηκαν ένα φουλάρι και ένα σπρέυ!!!!! Έμεινε όλη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και παρέμεινε υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ μέχρι σήμερα!!!

Ο λόγος; Λόγω των κρίσεων των εισαγγελέων, δεν υπάρχει εισαγγελέας μέχρι την Τετάρτη, ο προηγούμενος έχει παραδώσει και ο νέος δεν έχει αναλάβει!!! Εξαιτίας αυτού, λοιπόν, του «μικρού» διαδικαστικού κολλήματος, θα παραμείνει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ για 5 μέρες! αρκετές για να σπείρουν το φόβο σ’ ένα παιδί!

Κύκλοι της Iskra μας ανέφεραν ότι υπάρχουν βαρύτατες πολιτικές ευθύνες στη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ και στον αρμόδιο Υπουργό, καθώς επίσης η καταδίκη όλων των πολιτικών και κοινωνικών χώρων ήταν άμεση και απερίφραστη καθώς και η έκφραση αλληλεγγύης με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση του ανήλικου κοριτσιού.

Τελικά, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν αφέθηκε σήμερα ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας