Στρατούλης: Υπάρχει και «τρίτος κόσμος» στην Κηφισιά. Στο Γέρακα-Παλλήνη έχουν προβλήματα

879
στρατούλης

Ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΠΓ της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στις 23/4 συνοδευόμενος από τον Σαράντο Θεοδωρόπουλο, μέλος του Π.Σ της ΛΑ.Ε και μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της «ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» Διονύση  Φλαμιάτο, Άρη Κωνσταντάκη και Πένυ Κορασίδου, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με την «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ» Κώστα Παπαδόπουλο και Ιορδάνη Χρηστίδη και μέλη της οργάνωσης Αμαρουσίου – Κηφισιάς της ΛΑΕ και μέλη της νεολαίας ΛΑΕ περιόδευσαν στους εμπορικούς δρόμους και πεζοδρόμους της Κηφισιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας σε γνωστό καλλιτεχνικό και προοδευτικό πολιτικό στέκι της Κηφισιάς ο Δημήτρης Στρατούλης έκανε την εξής δήλωση:

«Η Κηφισιά δεν έχει μόνο το πρόσωπο της πλούσιας συνοικίας. Έχει κι άλλα πρόσωπα όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο της. Οι εργατικές πολυκατοικίες της Κάτω Κηφισιάς δεν θυμίζουν σε τίποτα το πλούσιο κέντρο της Κηφισιάς, που έχουμε όλοι στο νου μας, και ο Δήμος των «πλουσίων» φροντίζει με συσσίτια για την επιβίωση περίπου 300 φτωχοποιημένων από τα μνημόνια της λιτότητας δημότες του.»

Στις 24 Απριλίου ο Δ. Στρατούλης μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή Πένυ Κορασίδου τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με την «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ» Ηλία Βλάχο και Θόδωρο Αθανασόπουλο και μέλη της νεολαίας ΛΑΕ περιόδευσαν στον Γέρακα και στην Παλλήνη.

Μετά το πέρας της περιοδείας ο Δ. Στρατούλης έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Γέρακας και η Παλλήνη έχουν μεγάλα και άλυτα προβλήματα, που εντάθηκαν τα χρόνια του μνημονίου. Το σχέδιο πόλης και ο χωροταξικός σχεδιασμός δεν έχυν ολοκληρωθεί, σταθμός του προαστικού δεν υπάρχει, τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς ταλαιπωρούν τους δημότες, το φυσικό αέριο δεν έχει πλήρως επεκταθεί, το αποχετευτικό δεν λύθηκε και οι σχολικές υποδομές και οι δομές της δημόσιας υγείας είναι ανεπαρκείς. Ο αγώνας των δημοτών πέρα και έξω από ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις των υποψήφιων είναι αναγκαίος όσο ποτέ. Η ενίσχυση του ψηφοδελτίου «ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στις ευρωεκλογές και της «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ» στις περιφερειακές εκλογές θα βοηθήσει στην ανάπτυξη αυτών των αγώνων και στο είναι αποτελεσματικοί και νικηφόροι.»

oznor

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας