Έφυγε από την ζωή ο σ. Κώστας Ροσπόγλου

1856
ροσπόγλου

Με βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη το Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα ανακοινώνει τον θάνατο του σ. Κώστα Ροσπόγλου.

Ο Σύντροφος Κώστας έφυγε απόψε την νύχτα από κοντά μας αναπάντεχα και αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, στους συντρόφους και φίλους του, στην αριστερά αλλά και στο δημοτικό σχήμα «Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα» του οποίου υπήρξε συνιδρυτής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ο Κώστας Ροσπόγλου, γεννήθηκε στη Δραπετσώνα το 1953 και έζησε στον Κολωνό, από το 1988 μετά τον γάμο του. Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με την ποίηση, την μουσική και τις άλλες τέχνες, παράλληλα με την πολιτική, την αυτοδιοίκηση και τα κοινωνικά κινήματα, με συνέπεια λόγων και έργων και με τα ίδια ιδανικά από τότε μέχρι σήμερα. Πάντα ήταν στη σκέψη και τις προτεραιότητές του, οι ιδέες και οι πρακτικές της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να μπολιαστούν με τις υψηλότερες αξίες του λαϊκού μας Πολιτισμού.

Υπήρξε Γραμματέας του Συνασπισμού και του προμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ 4ου διαμερίσματος επί 20ετία. Μέλος της Λαικής Ενότητας από την ίδρυσή της το καλοκαίρι του 2015. Συμμετείχε στην επιτροπή πολιτών 4ου Δ.Δ. Αθήνας για την υπογειοποίηση του προαστιακού. Συμμετείχε στην πολιτιστική επιτροπή του Δήμου Δραπετσώνας επί δημαρχίας Μαρίνου Κοσκινά και του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας επί δημαρχίας Χρήστου Βρεττάκου.

Στη αγαπημένη του σύζυγο Σωτηρία, στους οικείους του, στους συντρόφους του, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας