Στο Μύλος Open Air Βαβυλωνία η Dilek-Koç και το σχήμα της

226
dilek

Η τραγουδίστρια που ενώνει δύο λαϊκούς πολιτισμούς η Dilek Koç θα εμφανιστεί με το μουσικό σχήμα της στο Μύλος Open Air Βαβυλωνία με ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών.

Στο ελληνικό κοινό η Ντιλέκ έγινε γνωστή από την ταινία Πολίτικη Κουζίνα, όπου ερμήνευσε το soundtrack της ταινίας σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Η Di̇lek Koç (Ντιλεκ Κοτς) και το σχήμα της μας ταξιδεύουν στα μουσικά αρώματα της Ανατολής, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμαν της Σμυρνης, στα Λιμάνια του Αιγαίου, στους οντάδες της Καππαδοκίας, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών.

Γεγονός που αποδεικνύει πως ο λαϊκός πολιτισμός αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς και όχι πεδίο αντιπαραθέσεων στην πολυτάραχη ιστορία της περιοχής. Στο πρόγραμμα η Ντιλέκ και η ομάδα της θέλει να δώσει ένα μήνυμα ειρήνης και στις δυο γλώσσες με τα τραγούδια του Λιβάνελι και με τους στοίχους του Λευτέρη Παπαδοπούλου.

Θα ακούσουμε τραγούδια των Ελλήνων συνθέτων που έχει κάνει η Ντιλέκ σε διαφορές δισκογραφικές δουλειές της. στις παραστάσεις της, θα έχει επίσης αφιέρωση για το καινούριο της άλμπουμ: «Τραγούδια Της Καππαδοκίας».

Ορχήστρα:
Μακης Μπακλατζης – Βιολί & Τραγούδι
Δημητρης Παναγουλιας – Κρουστά
Βασιλης Ζιγκεριδης– Κανονάκι
Περικλης Βραχνος – Πολίτικο Λαούτο, Κιθάρα, Μπαγλαμάς

Η συναυλία πραγματοποιείται κάτω από τα μέτρα προστασίας που έχει αναγγείλει το υπουργείο. H τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας.  Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές . Το κοινό συστήνεται να  χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των bar.

Ταυτότητα Εκδήλωσης
Ημερομηνία:
Τοποθεσία:
Eισιτήρια:
Πληροφορίες / Κρατήσεις:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας