Ρωσική περίπολος καταδίωξε και ακινητοποίησε αμερικανική πομπή στη Συρία(video)!

1406
ρωσική

H εμπλοκή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον πόλεμο στη Συρία, μεταξύ των δυνάμεων του Free Syrian Army και άλλων δυνάμεων όπως του ISIS κλπ, του τουρκικού στρατού και του συνασπισμού των πολιτικών δυνάμεων της συριακής βουλής που στήριξαν τον Πρόεδρο της χώρας Bashar Al Assad, μαζί με τις χώρες του Άξονα του Αντίστασης, το Ιράν, τη Χεζμπολάχ, τους θρυλικούς μαχητές από όλες, σχεδόν, τις στρατιωτικές πτέρυγες των πολιτικών δυνάμεων της Παλαιστίνης, αλλάζει το ρου του πολέμου που εξαπολύεται από τη Δύση.

Ο Bashar al-Assad, τότε, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ρωσίας, Vladimir Putin-όπως ακριβώς στις 13/7/2020 η Λιβυκή Βουλή της ελεύθερης Ανατολικής Λιβύης, ζήτησε την άμεση εμπλοκή του αιγυπτιακού στρατού στον λιβυκό πόλεμο- ζήτησε την άμεση στρατιωτική στήριξη της χώρας του, προκειμένου να πολεμήσουν από κοινού τις αμέτρητες ορδές χιλιάδων μαχητών του ISIS και να  αποτρέψουν τους δολοφονικούς, αποικιοκρατικούς σχεδιασμούς της Δύσης και του κράτους-θεματοφύλακα των συμφερόντων των ΗΠΑ και των μεγάλων δυνάμεων, στη Μέση Ανατολή, του Ισραήλ που απέβλεπαν στο διαμελισμό της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας.

Από τότε έως σήμερα, η πρώτη επίθεση της ρωσικής αεροπορίας εναντίον εξτρεμιστών ισλαμιστών στο συριακό έδαφος σημειώθηκε την 1η Οκτωμβρίου του 2015, αφού εγκρίθηκε από τη Ρωσική Βουλή, όπως ακριβώς ΣΗΜΕΡΑ* η αιγυπτιακή βουλή θα εγκρίνει την στρατιωτική παρέμβαση μέσα στη Λιβύη στο πλευρό του LNA, ο ηρωικός, θρυλικός στρατός της Ρωσίας, αδιάκοπα, με απώλειες του έμψυχου δυναμικού του, δίνει την υπέρτατη μάχη  εναντίον των μαχητών της διεθνούς τρομοκρατίας, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τους τζιχαντιστές-τρομοκράτες ο  εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπέζνια και με πρωταρχικό στόχο την προάσπιση της εδαφικής επικράτειας της χώρας, την εκκαθάριση των ισλαμιστών-τζιχαντιστών και την εκδίωξη όλων των ξένων δυνάμεων κατοχής από τη χώρα.

Ρωσική περίπολος αφού καταδίωξε αμερικανική περίπολο έξω από την πόλη Al-Hasakh στην βορειοανατολική Συρία, στη συνέχεια την ακινητοποίησε.

Ο Ρώσος επικεφαλής αξιωματούχος απευθυνόμενος στους Αμερικανούς στρατιώτες, φώναξε: “Σταματήστε, μην προχωρήσετε άλλο!“.

Ο Ρώσος αξιωματούχος, με τη συνδρομή μεταφραστή,  απευθύνθηκε στον Αμερικανό ομόλογό του: “είμαστε εδώ στην εδαφική επικράτεια της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας επειδή μας έχει απευθύνει πρόσκληση ο Σύριος Πρόεδρος Bashar al-Assad, εσείς  με ποια βάση, πως νομιμοποιείται η παρουσία σας εδώ; Είστε ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ“.

Η Συρία και η Ανατολική Λιβύη από κοινού δίνουν τη μεγάλη μάχη για την προάσπιση της εδαφικής τους επικράτειας και την ευημερία του λαού τους ενάντια στις παρακρατικές δυνάμεις τρομοκρατών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενάντια στην παρουσία του τουρκικού στρατού κατοχής που έχουν εισβάλλει στις χώρες τους.

Δίνουν την μάχη ενάντια στα σχέδια ανάδυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του Ισλαμιστή Τ. Ερντογάν και των πρόθυμων ανδρείκελων υποτακτικών του, όπως στη Λιβύη τον Φ. Σάρατζ.

Δείτε το βίντεο στην πόλη Al-Hasakh με την καταδίωξη των αμερικανικών οχημάτων από το ρωσικό στρατό:

https://www.facebook.com/100011573928590/videos/1032506680478453/?t=2

 

*Η έγκριση της στρατιωτικής επέμβασης της Αιγύπτου στη Λιβύη που περιλαμβάνεται στο προεδρικό διάταγμα 391 αναμένεται να ψηφιστεί αύριο Δευτέρα από το αιγυπτιακό κοινοβούλιο. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας