Παν. Λαφαζάνης για την δικογραφία σε βάρος του: Οι σκευωρίες και ο χαφιεδισμός δεν θα περάσουν

1469
τώρα
Παν. Λαφαζάνης: Η χαφιέδικη δικογραφία σε βάρος μου για τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών, συνετάχθη κυρίως στα άδυτα του Μαξίμου.

Ο Παν. Λαφαζάνης μίλησε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» των Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Ο Παν. Λαφαζάνης σε ελεύθερη απόδοση τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η δικογραφία που δημοσιεύθηκε σε βάρος μου στα «ΝΕΑ» δεν συνετάχθη απλώς και μόνο από κάποιο βρώμικο παρακρατικό μηχανισμό της ΕΛΑΣ αλλά κυρίως στα άδυτα του Μαξίμου.

Η εντολή του Μαξίμου είναι μία: «εξοντώστε τους, εξαφανίστε τον Λαφαζάνη και την ΛΑ.Ε».

Η μόνη δίωξη την οποία έχω υποστεί ήταν μόνο όταν με στείλανε επί χούντας στο στρατοδικείο και όταν, μετά το Πολυτεχνείο, συνέταξαν στα άδυτα της Ασφάλειας δικογραφία σε βάρος μου για την δίκη του Φλεβάρη του ’74, χωρίς, όμως, να μπορέσουν να με συλλάβουν γιατί μπόρεσα και κρύφτηκα.

Δεν περίμενα ότι επί «δημοκρατίας» θα προωθούσαν σκευωρίες και χαφιέδικες δικογραφίες για να υποστώ διώξεις.

Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα διολισθαίνει σε ένα καθεστώς ανάλογο με αυτό του Ερντογάν στην Τουρκία. Γιατί μόνο εκεί στήνουν σκευωρίες και διώκουν πολιτικούς ηγέτες κομμάτων που αποτελούν στήριγμα για τη δημοκρατία.

Και μιλάω για καθεστώς, διότι δεν είναι μόνο ο Τσίπρας και η ομάδα του που ραδιουργεί αλλά και μαζί του όλη η μνημονιακή αντιπολίτευση που σιωπά.

Ο Τσίπρας και τα μνημονιακά συνεταιράκια του στην αντιπολίτευση αντί να κατηγορεί και να διώκει εμένα, θα έπρεπε αυτοί να ήσαν στο σκαμνί για τα εγκλήματα και τις προδοσίες τους σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.

Αυτήν την ώρα, όμως, Τσίπρας και μνημονιακό καθεστώς επιχειρούν να διώξουν στο πρόσωπο μου την μόνη δύναμη που ασκεί πραγματική πολιτική και κινηματική αντιπολίτευση στο σύστημα τους.

Την κύρια δύναμη που αντιστέκεται στους μαζικούς πλειστηριασμούς και τη μαζική λεηλασία σπιτιών και λαϊκών περιουσιών.

Η σκευωρία και η ποινικοποίηση των δίκαιων ειρηνικών κινητοποιήσεων, ο εκφοβισμός και η τρομοκράτηση των πολιτών που αντιστέκονται δεν θα περάσουν.

Όσοι καταλύουν τη δημοκρατία, σκευωρούν και ληστεύουν την λαϊκή περιουσία γρήγορα, πολύ γρήγορα θα λογοδοτήσουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας