Ο Τζόνσον πήγε σε σχολείο, είπε μάθημα-Υποσχέθηκε Brexit στις 31 Οκτωβρίου

969

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν σταματά να δεσμεύεται ότι το Brexit θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου και ότι θα υπάρχει συμφωνία. Το υποσχέθηκε μέχρι και σε πιτσιρίκια.

Ο Τζόνσον επισκέφθηκε σχολείο, μαζί με τον υπουργό Παιδείας, Γκάβιν Γουίλιαμσον. Εκεί, όπως αναμενόταν, ο πρωθυπουργός δέχθηκε από τα παιδιά ερωτήσεις για το Brexit. «Ναι, το Brexit θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου. Θα φτάσουμε σε συμφωνία, εργαζόμαστε σκληρά», είπε ο Τζόνσον στους μαθητές. «Ήμουν στην Ιρλανδία χθες, για να μιλήσω στους Ιρλανδούς φίλους μας για το πώς θα το κάνουμε. Θα πάμε στις Βρυξέλλες και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες», είπε ακόμη. Μάλιστα, ο Τζόνσον πέρα από τη συζήτηση μπήκε και σε σχολική τάξη, όπου σήκωσε χέρι, μαζί με τα παιδιά, και απάντησε σε ερωτήσεις της εκπαιδευτικού!

«Αν είναι απαραίτητο, θα φύγουμε χωρίς συμφωνία»

«Υπάρχει ένας τρόπος να πετύχουμε μια συμφωνία αλλά θα χρειαστεί πολλή σκληρή δουλειά. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποχωρήσουμε χωρίς συμφωνία. Εάν είναι απολύτως αναγκαίο, θα αποχωρήσουμε χωρίς συμφωνία», είπε ο Μπόρις Τζόνσον, παρά τον νόμο που μπλοκάρει το Brexit χωρίς συμφωνία.

Από την άλλη, ο Μπόρις Τζόνσον χαρακτήρισε μεγάλη ανοησία το γεγονός ότι τον κατηγορούν ότι είναι αντιδημοκρατικός. «Αυτή η ιστορία… κάντε μου τη χάρη, είναι μεγάλη ανοησία!», σχολίασε ο Βρετανός.

Η συμβουλή του Τζόνσον στους μαθητές

Όσο για τη συμβουλή που είχε να δώσει ο Μπόρις Τζόνσον στα παιδιά, αφορούσε τα χρόνια που θα έρθουν, όταν θα είναι φοιτητές. «Μην μεθάτε στο πανεπιστήμιο», είπε στα πιτσιρίκια ο Βρετανός πρωθυπουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας