Νόμος «Πλεύρη», οι Κακοί το «Θύμα, ο ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε και οι Αγορητές

1099
ο ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε και οι Αγορητές

ΝΟΜΟΣ «ΠΛΕΥΡΗ». ΟΙ ΚΑΚΟΙ & ΤΟ «ΘΥΜΑ». Ο «ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΤΟΣ». Ο «ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΟΣ» πρόεδρος ΤΟΥ -ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε.-. Που τον ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε τον ΙΔΡΥΣΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (!). Ο νεκρός & αείμνηστος πρώην Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε, κι ο Γράφοντας. ΚΙ Η ΑΓΟΡΗΤΡΙΑ ΤΟΥ -ΜΕΡΑ 25- που ΕΙΝΑΙ πρ. -ΘΕΣΜΟΣ-!

ΝΟΜΟΣ «Εκατοντάδες Χιλιάδες»= 264 χιλ.+118 χιλ. =382 χιλ.:4= 95.500 € ανά μέλος της 4μελούς επιτροπής, που θα στεγαστεί, σε 4 νέα κατασκευαζόμενα εκ του μηδενός, αυτοτελή γραφεία! Αυτό ήταν, ένα, απ’ τα βασικά -πραγματικά τελικά- ζητούμενα, της Κοιν. Ολομέλειας, που νομοθέτησε, πολλά άλλα, με αφορμή την «Εμβολιαστική Υποχρεωτικότητα» άνω των 60 ετών, και δήθεν είς τό «όνομα» αυτής!

Ο Νόμος είχε τελικό τίτλο: Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας», στρατηγική κεντρικών προμηθειών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε στο κείμενο του Νόμου, προτάσεις επ’ αυτού έκανε, κι ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε. (Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών) ο «μεγαλομέτοχος» εταιρείας και επιχειρηματίας κος Ευάγγελος Επιφάνης (αλήθεια πόσα ΕΣΠΑ και επιδοτήσεις κάθε είδους, έχει λάβει, ή δεν έλαβε;). Ο οποίος εμφανίσθει, στον Νοσοκομειακό χώρο, ως «κομήτης» επί κυβερνήσεως ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ του νεότερου, το 2007.

Και ενώ τότε, όλες ανεξαιρέτως (πλην των φαρμακευτικών), αν όχι όλες οι περισσότερες Εταιρείες του χώρου, που ο συγκεκριμένος χώρος, βίωσε, πρώτος απ’ όλους κι από όλα, την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που ξέσπασε το 2007 ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας πτώσης -της Lehman Brothers Holdings Inc.- ήμασταν έτοιμες, να «ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΜΕ» τον ΒΡΩΜΕΡΟ & Ύπουλο κατά των Ελλήνων -Καραμανλή τον νεότερο- και τους Υπουργούς του (όπως τους τότε Υγείας, τον -Νικήτα Κακλαμάνη- και τον διάδοχό του -Δημήτριο Αβραμόπουλο-, και άλλους πολλούς, όλοι τους ανεξαιρέτως, ιδιοτελείς και μισέλληνες βεβαίως). Να τους αποκαθηλώσουμε και να τους ξεσκεπάσουμε, για το γεγονός ότι από συντονισμένη επιλογή τους μετέφεραν την Κρίση, πάνω στις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ μας!

✓ Καθώς τα χρέη των Νοσοκομείων προς τις Εταιρείες, τα περισσότερα εκ των οποίων, ήταν χρηματοδοτούμενα κυρίως με FACTORING απ’ τις εγχώριες Τράπεζες. Έγιναν με -τις μαγκιές του μεγαλόμαγκα- Καραμανλή και της κυβερνήσεώς του- και την στήριξη των -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Τραπεζιτών- και Υποταγμένων και Διεφθαρμένων ΔΙΚΑΣΤΩΝ, έγιναν, άκουσον-άκουσον, χρέη των Εταιρειών (αν και -πρωτοφειλέτης- ήταν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) και των Εκπροσώπων τους! ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ έτσι εμείς -το μάρμαρο-! Εμείς που ΔΕΝ αφήσαμε να επέλθει τότε η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.

✓ Εμείς, που ήμασταν έτοιμοι, να γκρεμίσουμε τον Καραμανλή τότε, και αν, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ με τέτοιο Ύπουλο και Παράνομο τρόπο, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ και απ’ την Πτώχευση κι’ απ’ τα Μνημόνια …

ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε. (Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών): Ο Σπύρος Θ. Αντωνίου, είναι ένας, εκ των τριών (3) Ιδρυτικών Μελών, του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε., και αυτή η Ίδρυση, είχε λάβει χώρα τον Νοέμβριο του (μακρινού) 2004 στο Holiday Inn της οδού Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα.

Σήμερα 17 χρόνια μετά, από κείνο το ιστορικό βράδυ στο Holiday Inn της οδού Μιχαλακοπούλου, νεόκοποι και ιδιοτελείς και «επιδοτούμενοι» και «μπροστινοί» κάθε φύσης «εκπροσωπούν» τον ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε. που ο Σπύρος Θ. Αντωνίου κι άλλοι δυό αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες, είχαν ιδρύσει! Και μάλιστα, οι επιδοτούμενοι κ.ά., έφτασαν στο σημείο, να προτείνουν κιόλας, σε τυχάρπαστα βεβαίως νομοθετήματα! Έτσι όμως γίνεται πάντα, όταν τα νομοθετήματα, περιλαμβάνουν κατ’ αποκοπήν, μοιρασιές! Έτσι γίνεται πάντα στις δημοκρατίες των «αρίστων» που για «δημοκρατία έχουν» τον κομματικό σωλήνα της μοιρασιάς, τον κομματικό σωλήνα της διαφθοράς και της -αναγκαίας ανικανότητας-! ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ, καθώς πως αλλιώς, στην «κορυφή αυτής της ανάγκης» θα μπορούσε να διατηρείται, ο απολύτως και πλέον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ

Ο εκ των τριών Ιδρυτών του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε., Σπύρος Θ. Αντωνίου, και αφού έφτασαν με τους συνιδρυτές του, τον ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε. να αριθμεί πάνω από 70 μέλη, η τελευταία φορά που στήριξε Πρόεδρο του αυτού Συλλόγου, ήταν όταν στήριξε, τον φίλο και συνομήλικό του, και αείμνηστο πλέον Κώστα ΚΟΥΔΟΥΝΑ, ο οποίος και είχε εκλεγεί Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε. ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ, επειδή, η καρδιά του, δεν άντεξε, τα «μεγαλεία» των κυβερνήσεων και των υπουργών τους!

Ο Γράφοντας Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ, Σπύρος Αντωνίου, όχι με την πολιτική του ιδιότητα, αλλά με την επί περίπου 25 χρόνια, -επιχειρηματική του ιδιότητα-, ως προμηθευτής μέσω εταιριών του, του συνόλου σχεδόν των Δημοσίων & Ιδιωτικών Νοσοκομείων της Χώρας, έχει «χάσει το μέτρημα» για το πόσες φορές οι Κυβερνήσεις εδώ και πάνω από 25 χρόνια, έχουν Νομοθετήσει, είς το όνομα μιας -νέας κάθε φορά- «Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας»!

✓ Μην ξεγελαστείτε, ο συγκεκριμένος νόμος, δεν έχει επεξεργαστεί «ως νέος» μόνο απ’ τις 6-7 κυβερνήσεις των τελευταίων 25 χρόνων. Αλλά από τις 6-7 κυβερνήσεις -επί Χ- όλους τους υπουργούς, που ανέλαβαν τα αυτά χρόνια το -Υπουργείο Υγείας-! Και κάθε φορά, που ο κάθε νέος Υπουργός υγείας τα 25 αυτά χρόνια, αναλάμβανε ή αναλαμβάνει το Υπουργικό της Υγείας Πόστο, άλλαζε ή αλλάζει για να δείξει «δικό του έργο» μια λέξη, ή έστω -ένα γράμμα- είς την προϋπάρχουσα ονοματοδοσία της υπηρεσίας που έχει ως βασικό τίτλο το: «Κεντρική αρχή διαχείρισης Δημοσίων Προμηθειών»! Είτε αυτές οι προμήθειες αφορούν τον τομέα της Υγείας, είτε άλλον τομέα «που χρήζει» άν «χρήζει» -κεντρικοποίησης-!

ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ «ΠΛΕΥΡΗ» & 5+2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ:

1ην: Γιατί επικοινωνήθηκε ως Νόμος που για προσήμο έχει την «αρχή της κεντρικοποίησης» ενώ τέτοια υπάρχει ήδη;

2ην: Γιατί μέσα σ’ αυτόν τον Νόμο, δημιουργήθηκαν 4 νέες θέσεις, οι οποίες έχουν προϋπολογισθέν κόστος 382.000 €, εκ των οποίων οι 264.000 € θα είναι -ετήσια βασική μισθοδοσία- δηλαδή 5.500 € ανά μήνα και για καθέναν ξεχωριστά από τους «τέσσερις»; Και ποιά είναι τα ονόματα των τεσσάρων (αλλά και των υφισταμένων τους, που προφανώς και θα υπάρξουν, και πόσοι θα είναι οι υφιστάμενοι και ποιοί οι μισθοί των);

3ην: Γιατί ενώ νομοθετήθηκε ένας «νέος» Νόμος περί «κεντρικοποίησης προμηθειών» μέσα απ’ αυτόν τον Νόμο, κυρίως δόθηκαν «κατά ρητή παρέκκλιση μάλιστα» παρατάσεις Συμβάσεων, με εταιρείες SECURITY και σίτισης, κ.ά.! Και κυρίως επίσης, γιατί πάλι -κατά ρητή παρέκκλιση- δόθηκαν παρατάσεις στις συμβάσεις του «Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας»;

4ην: Ποιές είναι κύριε ΠΛΕΥΡΗ, οι προμηθεύτριες εταιρείες του «Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας», οι προμηθεύτριες εταιρείες Security και σίτισης, κ.ά., στις οποίες παρατείνατε τις συμβάσεις; Ποιοί είναι οι επιχειρηματίες αυτών των εταιρειών; Πόσες δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες € σε ΕΣΠΑ και άλλες επιδοτήσεις, ενδεχομένως, έχουν λάβει αυτές οι εταιρείες;

5ην: Τι δουλειά είχε κύριε ΠΛΕΥΡΗ, ο νυν πρόεδρος του  ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε., κος Ευάγγελος Επιφάνης και επιχειρηματίας προϊόντων Οξυγόνου και Οξυγονοθεραπείας κ.ά, να μετάσχει και να υποβάλει προτάσεις στο Νομοθέτημά σας;

➡️ Μια από +2: ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ κ. ΠΛΕΥΡΗ; ΜΕ «ΚΕΝΤΡΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ» των Μ.Ε.Θ. και ΜΑΛΙΣΤΑ και εκτός άλλων, αλλά και εν μέσω ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ στους ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ; Εκεί θα τα πάτε τα πρόστιμα Υπουργέ Υγείας, στα «Κεντρικοποιημένα Οξυγόνα»;

➡️ Δύο από +2: Ο Πρωθυπουργός σας Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, είναι ενήμερος υπουργέ ΠΛΕΥΡΗ, για τον επιχειρηματία, Ευάγγελο Επιφάνη, ο οποίος τυχαία βεβαίως, δραστηριοποιήθηκε ως προμηθευτής Νοσοκομείων -επί Πρωθυπουργίας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- και κυρίως επί υπουργίας Δημητρίου ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ως συνεχιστή του υπουργού Κακλαμάνη;

ΟΙ ΚΑΚΟΙ & ΤΟ «ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ». Ο «ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΤΟΣ». ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Η ΑΓΟΡΗΤΡΙΑ ΤΟΥ -ΜΕΡΑ 25 – ΚΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ:

ΚΑΝΑΛΙΑ «ευήλια και ευάερα» και κάθε λογής μέσα, και ντροπιαστικά -δημοσιογραφικά καλοταϊσμένα από την διαφθορά – πρόσωπα, έκρυψαν για μια ακόμη φορά την αλήθεια απ’ τον φτωχό λαό! Καθώς δεν είπαν τίποτα από όλα τα πραγματικά που αφορούν το «Νομοθέτημ α ΠΛΕΥΡΗ» και όπως κάποια από αυτά -σας περιέγραψα αναλυτικά παραπάνω-! Αντ’ αυτού με απόλυτη συγκάλυψη και προς αποπροσατολισμό της κοινωνίας πρόβαλλαν:

✓  Τον ΠΟΛΑΚΗ ως «θύμα» ή και «ήρωα» που ήταν όμως το «α’ επίκεντρο» της χθεσινής κουβέντας. Καθώς ο Πολάκης, που για μια ακόμη φορά ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ το όποιο επίπεδο μπορεί να υπάρχει στο κοινοβούλιο, και που ξανα-υποβάθμισε για μια ακόμη φορά τον Δημόσιο Διάλογο. Προκαλώντας με το επίπεδό του «ρίγη συγκίνησης» στο μεσήλικο, και πάνω απ’ το μεσήλικο έως και αυτό της τρίτης ηλικίας αλλά και στο υπέργηρο κοινό, και βεβαίως επιτελώντας 100% τον βασικό σκοπό του, αυτόν δηλαδή, του να ΣΙΧΑΘΟΥΝ οι νέοι και οι νέες μας την «πολιτική ζωή» του τόπου και -να μην- θελήσουν ποτέ να την πάρουν στα -δικά τους χέρια-!

✓ Βεβαίως και όλα αυτά ο Πολάκης τα κάνει με την στήριξη του Τσίπρα. Ο οποίος Τσίπρας έχει προσυμφωνήσει με τον Μητσοτάκη, για το ΘΕΑΤΡΟ του Πολάκη, έτσι ώστε η ΚΟΙΝΩΝΙΑ να χάσει την ΜΠΑΛΑ.

✓ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΙΦΟΥΛΚΟΥΣΑΝ για το στημένο από αυτούς «ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΑΚΗ» και ΌΧΙ για την ουσία του ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ.

⬇️ Επίσης τα «ευήλια και ευάερα» ΚΑΝΑΛΙΑ και κάθε λογής μέσα, για να συσκοτίσουν και να κρύψουν την αλήθεια απ’ τον λαό, παρουσίασαν, μετά το «α’ επίκεντρο Πολάκη» της χθεσινής κουβέντας, και το «β’ επίκεντρο» αυτής που λέγεται: ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΡΧΗΣ, ή και «επιστολάρχης του Ιησού» ή κατά κόσμον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. Ο οποίος υπέβαλε «τάχατες» αίτημα «αντισυνταγματικότητας»!

✓ Ναί, για τέτοιες ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ μιλάμε! Απ’ τον Κεραλοιφάρχη ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, που -δεν- καταψήφισε το νομοσχέδιο όπως προς τιμήν τους και χωρίς να κρυφτούν έκαναν οι «ειδικοί αγορητές» του ΚΚΕ & του ΜΕΡΑ-25. Και αφού -δεν- το καταψήφισε, απλά, διατήρησε -επιφύλαξη-! Και για να κρυφτεί στα αραχνοΰφαντα, έκανε και την -μαγκιά του-! Όπως πάντα ξέρει καλά να κάνει «τέτοιες μαγκιές» αυτός ο «ψωνισμένος από σβέρκο» και εν όσω «αγορεύει» εν μέσω των «θεϊκών ασυναρτησιών του» ως βεβαίως «κεραλοιφάρχης θεϊκός κι’ αγιορείτικος που είναι» και ως αποτέλεσμα της -κουτόχορτης

γλυστρίδος- που καταναλώνει αφειδώς! Μα, ναί, την ΜΑΓΚΙΑ της τάχατες «αντισυνταγματικότητας» για να ρίξει στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του!

✓ Για κάτσε ρε παλικάρι «των όρεων» της Deutsche Bank AG, που την είδες την αντισυνταγματικότητα; Δεδομένου κυρίως του ότι, η κάθε κυβέρνηση εκτ’ του Συντάγματος, έχει το δικαίωμα να νομοθετεί σε περιόδους κρίσεων και λοιμών, όπως αυτή κρίνει για την καταπολέμησή τους! Και ιδιαίτερα να νομοθετεί -κατά την κρίση της- με μέτρα για συγκεκριμένο διάστημα και όχι μόνιμης διάρκειας!

✓ Δεν δικαιούσαι, ΠΑΛΙΚΑΡΙ της ΦΑΚΗΣ ή και ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΡΧΗ -ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ- να λες τέτοια πράγματα επειδή είσαι -έμπειρος- πολιτικός!

✓ ΆΛΛΩΣΤΕ με την «λογική» του  -νομοθετήματος σε καιρό κρίσεως- δεν είσαι, εσύ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ προσωπικά, αυτός, που ψήφισες με χέρια και με πόδια το -ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 & ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1. Που είναι και -το άρθρο- όλων των άρθρων, όλων των μνημονίων, που ακολουθούν αυτό, έως σήμερα;

✓ ΤΕΛΙΚΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ το μόνο «ουσιαστικό» και σύμφωνο με το νοητικό σου επίπεδο, μέτρο, αν κι αυτό εκτός βουλής το έκανες, είναι, που ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ τις ΚΥΡΑΛΟΙΦΕΣ για την αντιμετώπιση του COVID. Ρε σαν δεν ντρέπεσαι, επαίταρε ολκής και πονηρίδη!

Η ΑΓΟΡΗΤΡΙΑ ΤΟΥ -ΜΕΡΑ 25 – ΚΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ:

Κατά την χθεσινή ψηφοφορία, ΑΓΟΡΗΤΡΙΑ για το ΜΕΡΑ-25, ήταν η κύρια Μαρία Απατζίδη, η οποία και προς τιμήν της, ως θέση του ΜΕΡΑ 25, καταψήφισε το Νομοσχέδιο «ΠΛΕΥΡΗ».

Η Βουλευτής του ΜΕΡΑ-25 (προσχώρησε σ’ αυτό παραμονές των Εθνικών Εκλογών του 2019) Μαρία ΑΠΑΤΖΙΔΗ για όσους δεν γνωρίζουν, αναδείχθηκε στην -Κεντρική Πολιτική Σκηνή- απ’ τό Πολιτικό Κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και -προσωπικά- από τον Πρόεδρο του ΘΕΣΜΟΣ κον Σπύρο Θ. Αντωνίου.

➡️ Ξαναθυμίζουμε, πως, παραμονές των Εθνικών Εκλογών του 2019, εκτός της προσχώρησης της κας ΑΠΑΤΖΙΔΗ στο ΜΕΡΑ-25, είχαμε και πλήθος προσχωρήσεων στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Τα γεγονότα αυτά τα ονομάσαμε -δολιοφθορά- κατά του ΘΕΣΜΟΣ.

Έτσι, αντί του ΘΕΣΜΟΣ, τελικά στην Βουλή, βρέθηκαν τα δύο αυτά κόμματα …

 

Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ

Σπύρος Θ Αντωνίου

 

*Οι απόψεις του κειμένου, όπως και σε όλα τα επώνυμα άρθρα είναι προσωπικές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας