23 Μαΐου 2018 – Ημέρα δράσης των εργαζομένων στα νοσοκομεία όλης της χώρας

1349
νοσοκομεία

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, με πρωτοβουλία των Σωματείων τους, το πρωί της Τετάρτης 23 Μαΐου, προέβησαν σε κινητοποιήσεις και δράσεις διεκδικώντας δημόσια και δωρεάν υγεία, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αύξηση της ιατροφαρμακευτικής δαπάνης, αυξήσεις μισθών, προστασία και επέκταση του ανθυγιεινού επιδόματος.

Πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις σε πάρα πολλά νοσοκομεία και ειδικότερα σε μεγάλα νοσοκομεία όπως είναι ο Ευαγγελισμός, το Λαϊκό, το Ελπίς, το Αττικόν, τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία τα οποία υποβαθμίζονται και οι ψυχικά πάσχοντες ασθενείς «πετάγονται» κυριολεκτικά στον δρόμο, το Σισμανόγλειο κ.α.

Η ΛΑ.Ε βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους των νοσοκομείων. Ο Δημήτρης Στρατούλης στο Σισμανόγλειο, η Δέσποινα Σπανού στον Ευαγγελισμό και στο Ελπίς, ο Παναγιώτης Μαντάς στο Αττικόν αλλά και στελέχη της ΛΑΕ σε όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία.

Η Λαϊκή Ενότητα συμπαραστέκεται στους αγώνες των εργαζομένων, ,αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματα τους, που αποτελούν αιτήματα όλο του ελληνικού λαού και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, την αύξηση των δαπανών και το δικαίωμα σε  αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας για κάθε πολίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας