Νέα στημένη δίκη κατά αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς: Βουτσινά-Γούναρης-Μαυρομμάτης στο εδώλιο

1919
δίκη

Συνεχίζεται το κύμα από δίκες των καθεστωτικών δυνάμεων (ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ) ενάντια σε όσους αντιστέκονται στις κατάφωρες κοινωνικές αδικίες ενός εξοντωτικού και απάνθρωπου συστήματός.

Νέα στημένη και μεθοδευμένη πολιτική δίκη προωθείται με προφανή στόχο την κρατική τρομοκρατία του κινήματος και των δίκαιων αγώνων κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

Συγκεκριμένα στις 5/3, στο κτίριο 7 και στην αίθουσα 3, ώρα 9 π.μ, παραπέμπονται σε δίκη η αγωνίστρια Αυγή Βουτσινά και οι αγωνιστές Θανάσης Γούναρης και Αντώνης Μαυρομμάτης, φορτωμένοι με αστήρικτες κατηγορίες που ξεκινούν από τη διατάραξη της κοινής ειρήνης έως την πρόκληση σωματικών βλαβών σε αστυνομικούς.

Στους κατηγορούμενους αγωνιστές και την αγωνίστρια προσάπτεται η παραβίαση, άκουσον-άκουσον, 17 περίπου άρθρων του Ποινικού Κώδικα και συγκεκριμένα των άρθρων: 1, 14, 16, 17, 18 εδάφιο Β’, 26 παράγραφος 1 εδάφιο Α’, 27 παράγραφος 1, 42 παράγραφος 1., 45, 51, 53, 79, 83, 94 παράγραφος 1-2, 308 παράγραφος 1 εδάφιο Α’, 308 Α παράγραφος 2-7 και 315 Α’.

Καλούμαστε όλοι και όλες και ιδιαίτερα όσοι πλήττονται από τους πλειστηριασμούς, να επιδείξουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους την αλληλεγγύη μας στους κατηγορούμενους και να διατρανώσουμε τη θέλησή μας όχι μόνο να αθωωθούν, αλλά και να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για τον δίκαιο αγώνα τους σε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας ιδιαίτερα νέους και νέες.

Όλοι και όλες στις 5/3 στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων για μια αγωνιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης και αντίστασης στο νέο κύμα πλειστηριασμών που επέρχεται από τον Μάιο λόγω και της πλήρους απελευθέρωσης, χωρίς κανένα εισοδηματικό φραγμό, σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας